Українська Канада
-
ось така картина
-
В нас була схожа ситуація, у дружини с першого разу не пройшли відбитки пальців, отримали листа що потрібно ще раз пройти біометрію. Здали, вже є підтвердження що відбитки прийняли
-
Вибачте, як їй зареєструватися? Сказали, що 2 рази не можна.
-
Проблема в тому, що дитині на навчання потрібно, може є сенс написати лист на від’єднання сімейного запиту на візи?
-
Добрий ранок. Дружина здала в Бухаресті 27.03.22 біометрію з сином(17 років), пише, що не отримали ваші відбитки пальців дружини, хоча номер є що дійсна до 2032 року. Сину біометрія підтвердилась але запрошення на візу немає. Писали листи і глухо. Що робити, порадьте.
-
Доброго дня, не можу підтвердити запис на біометрію в vfs. Що робити ?
-
А ще питання, там серед документів які треба додати до паспорта є ці два пункти the visa application centre (VAC) fees (VACs charge service fees to send your passport to the visa office); your contact information, including your email, phone number and return address; and the VAC consent forms (available on their Web site). Якщо я потім хочу забрати паспорт сам, то треба щось додавати і як це зробити?
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Дякую
-
у варшаві можна, але треба попередньо намутити «талончик» на їх сайті
-
Доброго дня, скажіть а хтось привозив паспорт у візовий центр на вклейку візи власноруч, чи можна так зробити? Чи обов'язково треба поштою?
-
На мою думку всі хто здає біометрію після виходу обнови з одноразовим дозволом їм і на другий день зразу прилітає цей дозвіл, а ми мусимо чекати поки наші заявки не оброблять.
-
Не ви один
-
Це немає сенсу.Чекаю з 3го і при дзвінках чи електронних листах пишуть усім одне «чекайте».Здавала у Відні.
-
друзяки, мені вже знайомі пишуть, що подавалися 19того у Варшаві і мають електронну візу на мейлі. Ми подалися 4 го, досі тиша. (Біометрія і дощвіл на роботу є) Як гадаєте слід писати вже їм у емкрдженсі підримку?
-
Друзі, хто летів через Торонто , підкажіть, які документи потрібно отримати і скільки часу це займе?
-
Краще цього не робити, бо в правилах прикордонної служби цієї норми нема (по внутрішньому) і як показали на попередній неділі це може змінитись мовчки за день і ви застрягните і втратите доступ до загран паспорта. Якщо ви подзвоните з цим питанням до пограничної служби, то вам можливо стане ясніше, бо то вони пропускають чи ні.
-
Здравствуйте! Кто-то уже отправлял паспорт на вклейку визы 10 лет?( хотя пришла виза письмом на 6 месяцев) Вклейку получили на визу 6 месяцев или больше срок?
-
Я думаю сайт просто "ліг" - це нормально
-
Антимоскальна система
22 Jan 2023, 19:22
49007/124553
19 minutes ago