Українська Канада
-
Всіх зі святом! Не підскажете, тільки в мене така проблема, що не можу зайти на сайт і забукать епойнтмент, щоб здати біометрику. Наче зареєструвалась, але не можу зайти. Імейл ніякий не приходить. Пише, що невірні дані. Дякую!
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Христос Воскрес! Зі світлим святом Великодня! Підкажіть, хто подавав заявку по CAUET і просив work permit (тобто ставив галочку, що хоче працювати). Чи приходив вам лист про дозвіл на роботу? Чи тільки віза? Мені прийшла віза foil-less, лист про work permirt не приходив. Я так розумію, що даний лист приходить тим, хто подавав заявку на візу по Work permit, а не по САUET, але боюся помилитися. В когось теж така ситуація, як в мене? Напишіть, будь ласка.
-
Анастасія, передаю дані по вашій карті знайомому, він працює в правоохоронних органах і займається такими випадками. По номеру карти вас перевірять і якщо потрібна допомога, то з вами зв‘яжуться та допоможуть. А якщо це не правда, то з вами теж зв‘яжуться, заблокують карту, кошти підуть тим, хто їх потребуює і з вами буде працювати спеціальний комітет. В умовах війни це серйозний злочин.
-
Нет, просто напишите в полицию письмо если вам для чегото срочно нужно выехать на короткий срок. Говорят так делают для продажи авто. Я вот к примеру ищу сейчас людей для продажи авто на 50% заниженной цене ибо деньги нужны срочно, и так же буду писать письмо для выезда.
-
Скажіть будь ласка якщо я виїхала після 24 квітня і хочу повернутися на Україну , то чи зникне у мене можливість податися на тимчасовий прихисток у країнах ЄС, якщо ще раз повернуся в Польщу чи іншу країну?
-
Всім , привіт, чи вертався хтось по укр паспорту в Україну? Або по закордонному і потім з України відправляли паспорти?
-
Смислу немає ніякого , просто затримка ,ми б вже летіли в Канаду ,а тут потрібно чекати, як не як ,вже 24 дні очікування ,а це тільки на те щоб відправити паспорт на вклеювання візи ,а ще скільки прийдеться чекати часу щоб її вклеяли.
-
Я теж чекою вже з 4.04.🥱
-
В чем смысл ворк пермита без визы? Может если вп дали то можно радоваться, очевидно что все одобрено уже, просто подождать надо?
-
Париж,але моя дівчина здавала разом зі мною бвометрію і до сих пір крім аорк перміту -нічого ;(
-
Підкажіть будь ласка, який порядок відправлення паспорта на вклейку після отримання foil-less візи? І ще таке питання - лист про надання дозволу на в’їзд прийшов без pdf вкладення та в особистому кабінеті немає цього листа
-
Дякую за відповідь.
-
Мы так и делаем. Просто задекларируем и пойдём в банк и пусть уже пересчитывают и на счета кладут по курсу Карты для оплат есть, а они только картами и пользуются
-
То їхати з євро просто?
-
На англійській. Я не ідеально розмовляю, але все пояснила і дівчина була дуже люб'язна
-
І мені повідомили, де знаходиться мій документ і сказали звернутися у візовий центр. В Канаді взагалі не знають, що люди так довго очікують на документи
-
Ну ви телефонували то на якій мові проходило ваше спілкування ?
-
На англійській, французьку не знаю взагалі
22 Jan 2023, 19:22
49265/123932
about an hour ago