Українська Канада
-
Всім , привіт, чи вертався хтось по укр паспорту в Україну? Або по закордонному і потім з України відправляли паспорти?
-
Смислу немає ніякого , просто затримка ,ми б вже летіли в Канаду ,а тут потрібно чекати, як не як ,вже 24 дні очікування ,а це тільки на те щоб відправити паспорт на вклеювання візи ,а ще скільки прийдеться чекати часу щоб її вклеяли.
-
Я теж чекою вже з 4.04.🥱
-
В чем смысл ворк пермита без визы? Может если вп дали то можно радоваться, очевидно что все одобрено уже, просто подождать надо?
-
Париж,але моя дівчина здавала разом зі мною бвометрію і до сих пір крім аорк перміту -нічого ;(
-
Підкажіть будь ласка, який порядок відправлення паспорта на вклейку після отримання foil-less візи? І ще таке питання - лист про надання дозволу на в’їзд прийшов без pdf вкладення та в особистому кабінеті немає цього листа
-
Дякую за відповідь.
-
Мы так и делаем. Просто задекларируем и пойдём в банк и пусть уже пересчитывают и на счета кладут по курсу Карты для оплат есть, а они только картами и пользуются
-
То їхати з євро просто?
-
На англійській. Я не ідеально розмовляю, але все пояснила і дівчина була дуже люб'язна
-
І мені повідомили, де знаходиться мій документ і сказали звернутися у візовий центр. В Канаді взагалі не знають, що люди так довго очікують на документи
-
Ну ви телефонували то на якій мові проходило ваше спілкування ?
-
На англійській, французьку не знаю взагалі
-
Немає сенсу дзвонити. Всім кажуть одне й те саме: чекайте
-
Розмовляли на англійській чи французькій ?
-
Нам сказали ничего не менять. Они наличкой не пользуются. Просто в банк пойдёте и положите по курсу уже кад
-
Я теж так вважаю
-
Доброго ранку! Я звонила в Канаду по +1 (613) 321-4243
-
Так таке в чаті читав, можна сказати, що телефонувати немає сенсу .
-
Ваша заява в приоритеті, чекайте. Але всім однаково відповідають.
22 Jan 2023, 19:22
49272/124779
3 minutes ago