Українська Канада
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Вона може попросити ворк перміт в аеропорту. В групах писали, що його давали навіть тим, хто в'їхав навіть по звичайній тревел візі
-
Можливо
-
Війна не від цього. Просто не пощастило з сусідами
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Ясно дякую, мусимо знати перед приїздом. Спробую позвонити на гарячу лінію або написати. Якщо що мабуть треба буде відкрити візи вклеюючи в паспорт ((
-
Ми як заповнювали аплікацію не подавали на ворк перміт, вона вже більше 70 і на інсуліні. Ви вважаєте їй можна було б попросити на кордоні? Або спробувати написати в кризову форму до візової аплікації?
-
Але пишу про бабусю без ворк перміту((
-
Я так зрозуміла ,що надалі вашим документом на який ви будете ссилатись буде ворк перміт на 3 роки.Але самій цікаво,бо можу помилятись
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Я просто намагаюсь зрозуміти подальші кроки і як продовжується легальне перебування після закінчення foil-less visa. Тобто до 11.10.2022 так як вписано в візі вона легально, а потім? Чи це просто дата до коли можна в'їхати, а потім вона автоматом може перебувати без вклейки візи на підставі програми CUAET на протязі 3 років. Єдине, що буде весь цей час не виїзна. Тобто виїхати зможе, якщо треба буде, а от щоб повернутися треба буде відкрити візу? Вірно розумію чи помиляюсь?
-
Тобто ще раз подавати на ту саму візу CUAEt? Чи як відбувається процес?
-
Підкажіть будь ласка а як в випадку бабусі без ворк перміт і з електронною візою foil-less, скільки часу може перебувати в Канаді і як продовжити її перебування?
-
Півроку
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Взагалі біометрію роблять з 14 років, але зараз спростили процедуру і роблять тільки з 18. Тому, думаю, в 10 років не треба
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Підкажіть будь-ласка по foil less треба поїхати в певний період ? Скільки він дає часу щоб по ньому поїхати ?
-
Послухаю. Те саме питання.
-
/ban@AwesomeBanBot
22 Jan 2023, 19:22
49357/124541
45 minutes ago