Українська Канада
-
Тоді не знаю
-
У мене друзі біометрію здали 21 квітня і вже отримали візи. Я здала біометрію 1го квітня і віз на себе і сина не отримала ( я тупо не розумію як це працює(((
-
Я, дружина, донька. 25.03 біометрія
-
Дякую 🙏🏻!! Я переживала що то буде квиток в один кінець 😅
-
Вам візу вклеять в паспорт в аеропорту. Віза - мульти. Тому зможете їздити туди сюди без обмежень
-
Доброго дня! Отримала фоіл лес візу. Якщо я в’їду по ній в Канаду, чи зможу я в Канаді вклеїти нормальну візу в паспорт? Мені треба буде з’їздити ще один раз в Україну пізніше. Не впевнена, що зможу це з нею зробити.
-
Здравствуйте, кто-то может сориентировать сколько денег нужно на оформление всех документов и банковских карт по приезду по CUAET? SIN, id карта, страховка, возможно что-то из них покрывается государством или красным крестом?
-
Без закордонного паспорту?
-
Є варіант - спостерігаю, я так само чекаю з 1.04
-
Добродії, підкажіть - чи обов’язково при заповненні анкети вказувати інформацію про національний паспорт, якщо вже заповнив інформацію про біометричний паспорт по якому і буде в’їзд ? Чи можна в такому випадку вказати, що документ відсутній? Дякую.
-
Нічого. Ворк перміт надіслали ше 2 тижні тому
-
У нас было разрешение от отца ,но мы его сдали быстро как потребовали на следующей день и от 4 апреля документы на рассмотрении
-
Я і 2 дітей. Сестра і 2 дітей. Біометрія 30 березня. Тиша
-
а, ну то є надія, що заявки з березня все ж рухаються😄 дякую)
-
Заявка-19.03,біометрія-25.03
-
Хто довго чекає на візу, 2 тижні і більше, напишіть у якому складі подавалися? Може є яказь закономірність. Я з мамою та 2 дітьми, біо 3 квітня
-
Ви біометрію 19 здавали чи подали заявку?
-
Так((теж думала з розуму зійду
-
Ше з 19????? Обморок
-
1 квітня здавав біометрію ,4 підтвердження ,6 відправив паспорт ,20 забрав з вклеяною візою.
22 Jan 2023, 19:22
49400/124284
44 minutes ago