Українська Канада
-
На пр?
-
Бо бажаючих більше чим відкрита квота. Тому підвищують планку відбору.
-
Так , я читала про ускладнення пр. Не дуже розумію нафіга це робиться , ще й зараз . Канада далеко не сама потерпаюча країна від мігрантів . Десь навіть читала що вони хочуть долучити 1 міл. Мігрантів
-
В мене сумніви що її продовжать. Скоріше за все змінять умови і ускладнять. Типу як в Штатах буде потрібно шукати спонсора чи родича в Канаді який за вас поручиться. Багато хто думав що будуть якісь спрощені програми для отримання ПР для українців а ці програми зараз навпаки ускладнюють. Наприклад в Манітобі, одною з умов, потрібно було мати бал по англ. 4 і вище а зараз зробили для тих же будівельників 6 і вище
-
Зрозуміло . Але усі розуміють що війна наврядче закінчиться ціеї весни . Чисто з моїх міркувань - у Канаді дуже велика українська діаспора , европа наразі дуже переповнена , не думаю що вони прикриють програму зараз , бо буде вий) ну і як Канада чи США будуть виглядати у очах тіеї ж европи якщо припинять поміч 🤷♀️ і якби ще цей перміт працюва на членів родини , наприклад батьків , то це ще ок .
-
Дякую
-
Так зараз через пошту тільки можна записуватися Безкоштовно
-
Дякую🤗
-
Зайдіть на сайт провінції в розділ імміграціі
-
У імміграційного адвоката😉
-
Різниця в тому, що Європа обіцяла продовжити, якщо війна триватиме, а Канада - ні. І з 1 січня з’явиться програма Family work permit (чоловік/дружина того, хто працює в Канаді може отримати ворк перміт), тому можливо і не планують продовжувати.
-
Дійсно унікальну можливість шкода втрачати. Але ще багато країн куди до війні потрапити теж було не так легко, зараз всюди умови казкові.
-
Там, здається, ім’я і прізвище як вказано у документі, по якому подаєтесь, дата народження, телефон, електронна пошта, ircc номер і додати лист на біометрію, який прийшов в особистий кабінет
-
Canada_registration@vfshelpline.com Тільки прочитайте на сайті vfs Львова, які дані потрібно відправити їм в листі щоб записатись
-
Підтримую
-
Можете допомогти куди писати?
-
У Львові теж швидко зручно і без питань. Тре тільки записатись і щоб електроенергія була 😔
-
Запишіться до Львова через електронну пошту і буде Вам щастя. Так, потрібно буде почекати, але не доведеться спонсорувати всіляких шахраїв
-
В районі 100ки за запис, в американських
-
Всі знайомі робили закордоном Швидко, зручно, без питань Віконця є часто на тиждень
22 Jan 2023, 19:22
4953/124044
about 5 hours ago