Українська Канада
-
Були чіткі зміни десь 3 дні назад від наших прикордоників. Виїзд! з України виключно по закоржоному паспорту. Так що, впустити вас в Україну впустять, але не випустять без закордоного - це точно. По внутрішнім паспортам випустять ВИКЛЮЧНО, якщо ви прямуєте з зони бойових дій (маєте там реєстрацію), і то на розгляд погранця.
-
Ну work permit точно рановато а от стади пермит повинен був прийти окремий лист на електронну пошту чи як?
-
Якщо українські сімки, дзвонить не вийде так?
-
www.pravda.com.ua/news/2022/04/18/7340548/
-
Дуже добре,можливо буде ще інформація 🙏 відпишіться
-
Пишіть їм і дзвоніть, якщо чекаєте більше 2 тижнів
-
Проверим. Сегодня едет моя сестра
-
Нажаль наразі інші вимоги,я щойно перетнула кордон,запитала у українських погранців,сказали що за українським паспортом до Польщі не випустять...🤦🤦🤦
-
Хотите и малышу work permit?))))с 4 лет в школу, не знаю на малышей дают стади пермит...
-
Я бы отсчитывала. Вы смотрите сами, как считаете нужным. Учитывая сколько народу подалось на CUAET , мне кажется что канадцы отлично работают , быстро и к докам не придираются. Но это только мое мнение
-
При тому, що мама заповняла окрему заявку, а ми з дітьми подавали групову.. В обох випадках поприходило все, що може, тільки не запрошення на вклейку візи :)
-
Здали біометрію 4.04, відповіді не має, тільки ворк перміт.. Відмов також не було ..
-
Серед тих, хто довго чекає, були раніше відмови?
-
Добрий день.Можливо хтось знає.Дитині прийшла електронна віза для одноразового в'їзду і що далі в дорослого work permit а у дитини?
-
Ми також написали листа, через 2,5 неділі. Хоча навряд чі це допоможе. Чекаємо на відповідь
-
Подавали заявку 29 марта, сдали биометрию 2 апреля. У нас попросили дополнительные документы 12 апреля, после этого снова отсчитывать 2 недели перед тем как писать письмо спрашивать что там с заявкой?
-
Податься на CUAET www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/portal-application-ukraine-cuaet.html
-
Це той самий ріквест. Просто з розширеним функціоналом. Вчора з роздрукованим foil less letter мама здала паспорт у візовому центрі. У неї спитали, чи знаєте Ви, що по цьому документу вже можна проїхати до Канади. І перепитала, чи дійсно мамі потрібна віза. За декілька годин вже прийшов перший лист з трекінгом.
-
то есть если у битка тайтл Rebuildable - то можно привезти итпоставить на учёт?
-
Якось дивно чого тоді є ще такі люди як ми, хто чекає місяц і більше
22 Jan 2023, 19:22
49558/123715
about an hour ago