Українська Канада
-
Я чекаю з 26.03 як здала біометрію. Ні мені, ні дітям віза так і не прийшла.
-
Я жду до сих пор с 28.03 биометрия
-
Да, 1.5 года это было PR, но и временные рассматривались не месяц, а дольше. Еще важно: через 1.5 года программу Квебек закрыл. Платежи вернули. То есть 1.5 года псу под хвост. Я вообще своим сообщением про 1.5 года просто хотела оптимизма и веры в хороший результат добавить тем кто ждет
-
Ви плутаєте тимчасові візи із постійними. НІКОЛИ тимчасові візи не розглядалися 1.5-2 роки.
-
Цікаво, там написано що не відправляти паспорт на вклейку, доки не отримали інструкцію як це робити. Чи хтось, кому приходила електронна віза, отримав інструкцію і відправив паспорт? Чи всі по електронній поїдуть?
-
Доброго дня, не вказав галочку на WP в анкеті. Як змінити або що робити в даній ситуації ?
-
Так, я так робила
-
Скажіть будь-ласка, якщо паспорт ще діє 2 роки, після отримання візи можна буде в Канаді продовжити дію паспорту та візи відповідно також?
-
Так. Найближче до Вас Мадрид.
-
Можна також податися на візітор візу вже безпосередньо у Канаді, але по повній ціні
-
🙊 Нам пришло письмо для въезда в Канаду. Скажите по приезду в Канаду мы сможем поставить визу в паспорт?
-
Ну хз. Изначально были сроки 2-3 недели
-
Не расстраивайтесь. Это по 2000 в день. Если учесть, как рассматривали раньше (в 2016-2017 годах Квебек по 1.5-2 года), то сейчас сроки просто песня, канадцы-ракеты
-
Ми з 25.03.😭😭😭😭
-
І все до нас черга ніяк не дійде, вже майже місяц чекаємо😞
-
Підкажіть будь ласка, у кого був досвід проходження мед комісії в Польщі? Де проходили і як в Канаді, все підійшло?
-
Мова йде про foil less документ, дозвіл на виліт без візи Якщо маєте візу у паспорті вклеєну, то можна летіти з будь-якої країни
-
За тиждень одобрили лише 10 тисяч аплікацій. Це зовсім не тішить😭😭
-
Враховуючи різницю в часі, то з 18.03:)
-
А з паперовою можна?
22 Jan 2023, 19:22
49590/123900
about an hour ago