Українська Канада
-
Дякую🤗
-
Зайдіть на сайт провінції в розділ імміграціі
-
У імміграційного адвоката😉
-
Різниця в тому, що Європа обіцяла продовжити, якщо війна триватиме, а Канада - ні. І з 1 січня з’явиться програма Family work permit (чоловік/дружина того, хто працює в Канаді може отримати ворк перміт), тому можливо і не планують продовжувати.
-
Дійсно унікальну можливість шкода втрачати. Але ще багато країн куди до війні потрапити теж було не так легко, зараз всюди умови казкові.
-
Там, здається, ім’я і прізвище як вказано у документі, по якому подаєтесь, дата народження, телефон, електронна пошта, ircc номер і додати лист на біометрію, який прийшов в особистий кабінет
-
Canada_registration@vfshelpline.com Тільки прочитайте на сайті vfs Львова, які дані потрібно відправити їм в листі щоб записатись
-
Підтримую
-
Можете допомогти куди писати?
-
У Львові теж швидко зручно і без питань. Тре тільки записатись і щоб електроенергія була 😔
-
Запишіться до Львова через електронну пошту і буде Вам щастя. Так, потрібно буде почекати, але не доведеться спонсорувати всіляких шахраїв
-
В районі 100ки за запис, в американських
-
Всі знайомі робили закордоном Швидко, зручно, без питань Віконця є часто на тиждень
-
Знаю але шарлатанів тих рекламувати не буду
-
Ви знаєте таке, що можна заплатити і здати? Скільки? Вже хоч так б подати
-
Ні бо дуже зручно брати в людей за неї гроші лише через Львів)
-
Чи можна здати зараз біотметрію у Києві?
-
Як людина яка намагалась переїхати більше трьох років до CUAET, можу лише сказати, що такої можливості ніколи не було і не буде. Це унікальний шанс. Якщо є здоров'я і бажання, то в Канаді ви себе знайдете.
-
Так , я разумію . У европі така ж ситуація , всі чекали рішення европарламенту . Тут доречі подовжили до 24 року
-
Про закриття програми ніде не пишуть. Пишуть тільки про строк дії до кінця березня. Що буде далі, точно вам ніхто зараз не скаже. Всі чекають роз’яснень і точної інформації.
22 Jan 2023, 19:22
4960/124044
about 5 hours ago