Українська Канада
-
І як я чула, то це вже не є безкоштовним Тобто слід проходити знову весь процес подання аплікації
-
Бачила повідомлення від жінки, яка вчора прилетіла до Канади за електронною візою. В аеропорту не вклеюють. Треба подавати нову анкету уже в Канаді
-
Різні думки у чаті, але немає конкретних прикладів чи джерел, тому запитую про людей, які вже пройшли цей шлях.
-
Якщо її наклеять в паспорт, чому тоді вона розрахована на single entry? Адже по звичайній візі можна не один раз в'їжджати в країну, чи не так?
-
В аеропорту, вклеять ту, яка до кінця паспорта
-
Яку ту саму на пів року)))? Чи до кінця дії паспорта? І де її вклеять, в аеропорту?😊
-
Вам наклеять в паспорт ту саму візу))
-
Теж цікавить як далі виглядає процес по цій візі.як продовжують її на території Канади
-
А яка різниця? Головне щоб ви летіли з одної з стран: Austria Germany Hungary Poland Romania Slovakia
-
Є хтось, хто прилетів в Канаду по електронній візі❓
-
Ми здавали біометрію в Варшаві 08.04. - повідомлення про візи foil-less прийшли вчора
-
Я Мала на увазі 15 квітня
-
Дякую дуже!
-
А кто-нибудь есть тут из Португалии? Получается у нас нет визовых центров? Это надо ехать в другую страну для сдачи биометрии?
-
В основний документ прікліплюйте паспорт батька в якому вони вклеїни, а у додаткові( замість внутрішнього паспорта)перекладене на англійську свідотство про народження. Я так робив, візу получив вже.
-
На урядовому сайті Канади є чітке і зрозуміле пояснення, чим відрізняються електронна і вклеювана візи. Зараз дуже багато запитань з цього приводу в групі. Можливо комусь буде корисна ссилка www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/get-visa.html
-
Дякую
-
Доброго ранку, підкажіть, будь-ласка, на вклейку візи у Відні треба попередньо записатися чи в порядку черги?
-
Ні з 17.03
-
Це про квітень, як я зрозуміла
22 Jan 2023, 19:22
49618/123823
about 8 hours ago