Українська Канада
-
У Варшаві сдавала біометрію
-
Але ви ж у Варшаві були?
-
Тут не знаю, бо я дійсно сама іду)
-
Може лайфхак - подаватися окремими обліковими записами 🙈 А то тут писали що всі получили окрім дитини. Переваг від цього нуль
-
Так, але я одна, тому може все швидко так
-
Ого. Як пощастило!! Ви здали у Варшаві?
-
Я 15 здала біометрію, 21 отримала foil less visa)
-
Можна спробувати подзвонити на гарячу лінію
-
Добрий ранок, я уже звертався в группу однак так і не вирішив свого запитання, 27.03.2022 дружина здала біометрію однак така казусна ситуація, що робити, сьогодні уже 23.04:
-
Плюс до того всього багато хто отримує візу зливається з подібного роду каналів бо вже віза є , що для багатьох найголовніше .
-
З того що я тут бачив у всіх по різному . Ніякого алгоритму чи логіки не прослідковується . Але хтось писав хто особисто відносив паспорти а не слав кур'єром отримували швидше.
-
Підкажіть будь ласка хто активно читає чат. Бачив що у Варшаві багато історій що отримують візу після 3 тижнів очікування. Чи було у когось коротше? Ми подали 15.04, це на наступний день як оголосили про електронні візи, хочеться спрогнозувати мін. і макс. очікування, бо арендувати житло недешево
-
А що означає background check?
-
Так але всі інші документи так само потребують кінцевої дати Це саме на етапі travel document
-
На жаль там немає такої опції. Тому що знизу треба буде вказати до якої дати дійсний документ + мінімальний рік для документа 2012. Ми зараз вирішили вказувати паспорт закордонний батька тому що діти вклеєні в його документ. Надіюсь це вірне рішення.
-
Аналогічно(
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка хто стикався. Зараз заповнюємо заявку на сім’ю з дітьми. Які документи ви вказували в заявці для дітей якщо є тільки свідоцтво про народження?
-
Хтось гарну силку виложив про допомогу як приїджаеш до Канади, можна онлайн заяку подать ,я так бачила...будь ласка продублюйте
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Доброї ночі. А було в когось, що здавали біометрію в одній країні (в нашому випадку Румунія), отримали Biometric Validity Letter з Бухаресту (2 шт), а потом отримали з іншої країни (Велика Британія, Лондон) ща 2 Biometric Validity Letter на сайті в заявці. Чи то технічні проблеми.. чи що.. але у Лондоні ми точно не були.
22 Jan 2023, 19:22
49639/123932
about 4 hours ago