Українська Канада
-
Так , я разумію . У европі така ж ситуація , всі чекали рішення европарламенту . Тут доречі подовжили до 24 року
-
Про закриття програми ніде не пишуть. Пишуть тільки про строк дії до кінця березня. Що буде далі, точно вам ніхто зараз не скаже. Всі чекають роз’яснень і точної інформації.
-
Я розглядаю Канаду саме як варіант для переїзду. Тимчасовий притулок нам не потрібен. Просто хочу адекватно оцінити перспективи
-
Вище вже давали це посилання. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Краще поїхати у одну з европейських країн де с дочкою реально підтримають. В Канаду якщо це країна де хочеться оселитись. Для тимчавого притулку не варто.
-
З1.03.23.
-
Дякую дуже за розгорнуту відповідь . А не підкажете ще де можна почитати на офіційних ресурсах про 31.03 і закриття програми ?
-
Ворк перміт це окремий документ, видається лише в першому аеропорту прильоту. Тільки він дає право на роботу. Ні робоча віза, ні лист-погодження ворк перміту з датами та інформацією про ворк перміт, який ви можете отримати на пошту, не дають такого права. Існує велика вірогідність, що після закриття програми, коли перестануть видавати ворк перміт по CUAET, вам доведеться отримувати ворк перміт вже за звичайною процедурою. Без нього ви можете бути в Канаді не більше півроку і не можете працювати.
-
🔫 Никита кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @yaponchik_lil, @leprechaunua, @maksym_aleksieiev, @juliapivovar, Konstantin Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Вчора заповнювали application form , ставили галочку там де work permit . У кінці готової анкети зазначено - Open Work Permit Holder Fee ну і там оплата по 0 . Тобто це не одне ж те й саме ? Ще потрібно в аеропорті ставити ?
-
Дуже дякую! 🌺
-
Давненько
-
Ворк перміт можна отримати лише в аеропорту
-
Я думав якщо все оформити до березня, то прилетіти можна і влітку. А заявка на ворк перміт подається разом в cuat? Чи краще і прилетіти до березня?
-
Просто довго не затягуйте, бо програма діє до 31.03.23. Як буде далі з отриманням ворк перміту - невідомо. А без нього працювати в Канаді ви не зможете.
-
А вони ж довго заявку будуть розглядати. Я знайшов роботу у Швеції, з наступного тижня виходжу. На літак зароблю, просто думав не встигну на біометрію. В Стокгольм їхати не дешево, тільки після зарплати. На українську пенсію доїдеш тільки туди 😄
-
Тоді зразу і на літак в Канаду починайте шукати😁
-
Велике дякую. Знайду гроші на поїзд, потім запишусь тоді
-
Цей термін скасовано для українців
22 Jan 2023, 19:22
4978/124480
18 minutes ago