Українська Канада
-
Я ждала вклейку 20 дней, мой друг (мы были в 1 конверте) ждёт до сих пор с 31 марта
-
Немає якогось окремого міста . Все індивідуально по кожному апліканту!
-
Европа загружена, никто сроков не даёт
-
Де це можна зробити найшвидше?
-
Швидше що я чула - тиждень . Зараз дуже багато запитів . Ніхто не зможе пришвидшити
-
К сожалению, нет( все индивидуально , и так быстро не вклеивают
-
Таке ж питання
-
Підкажіть будь ласка, хто вклеював в Берліні , скільки ви чекали?
-
Є якісь шанси зробити це за один-два дні?
-
Вклейка не залежить від особисто чи кур'єром- а від навантаження на центр
-
Доброго дня, шановні! Підкажіть, скільки часу треба на вклейку візи? Особливо, якщо самостійно віддати та забрати свій паспорт?
-
Фахівець сказала, що навряд... але спробуйте
-
А це буде швидше ніж кур‘єром?
-
Ні, про здачу паспортів на вклейку візи. Так як я знаходжусь в Руминії мені цікаво, можна в Бухаресті самому привезти паспорти, бо мені казали, що можливо тільки кур'ером
-
Як дізнаєтесь поділіться,теж цікавить
-
Хлопці і дівчата кому прийшли електронні візи - вам теж вони просто прийшли у листі на пошту? (Тобто я маю на увазі що не окремо файлом PDF)
-
Добрий день! А як, що український паспорт просрочен, це вплине на візу?
-
Добрий день,підкажіть будь ласка,заповнюю кризову форму щоб показати що дитині продовжили паспорт на 5 років.У розділі Applicant information вказую дані дитини.А у розділі Enquirer information що вказувати?
-
Як що самому, то потрібно зареєструватися і роздрукувати запрошення + анкета та паспорт
-
В мене так у знайомого вийшло. Але він перевірив що може знов зареєструватись. До цього намагався відмінити декілька днів сайт не дозволяв це зробити.
22 Jan 2023, 19:22
49870/123850
about 7 hours ago