Українська Канада
-
В наш день там взагалі 2 людей вийшло напередодні, 1 пара після нас. Напливу не було. Так, дякую.. Дуже радію, що хоч десь є вдача на якихось етапах. Знаю, як важко відпустити ситуацію в очікуванні..але постарайтеся дочекатися не згризши себе 🙏Вам бажаю швидкого результату. Усім, хто чекає- нехай вдається 🤞
-
бо у мене знайомі 21 день чекають після біометрії і тишина...
-
дуже хороші терміни!
-
Бухарест. Румунія. Вибачте, дуже хотіла швидко відповісти 🤭
-
яке місто?
-
На емеіл прийшла сама віза ця В особистому кабінеті теж з’явилось, що фінальне рішення прийнято
-
Де здавали біо ?
-
7.04 заявка, 15 біометрія, 19 ворк перміт- чоловіку, вчора прийшло все решта на пошту. Віза на листі
-
Класно, підкажіть, а прийшли на емейл, чи в кабінеті особистому де аплікація?
-
Підкажіть ті, хто купував квитки: де саме. Я переливилась усі рекомендовані + авісейлс. Голова обертом від цін, дуже колосальні від і ...до... Чи реально викупляти найнижчої вартості? Чи є приховані камені? Підкажіть, будь ласка? (Про пересадки,транзит і Лондон - читала, знаю) Опишіть власний досвід
-
А де здавали біометрію ? І коли подали заявку ?
-
Ми цього теж побоювались, але марно: 2 дорослих+3 діток. Без вклейки все доволі оперативно: менше ніж за 3 тижні. Тому дуже дякую вдачі і що переписали чергу в місто, де її не було
-
Я повністю з вами згодна. Я здавала біометрію щє 26.03 і досі тиша. Я з дітьми на валізах вже чекаємо майже місяць. Як тільки прийде электронна віза ми одразу купуємо квитки.
-
Добрий день.З усього прочитаного можна зробити висновок,що людям яким дійсно вже потрібна ця віза як то кажуть "ще вчора"її немає,а ті які планують виїзд колись вже все прийшло.Чіткої черги та алгоритму не можливо відстежити.Терпіння на межі....
-
Доброго дня! Ми також відправляли документи у Відень 6 квітня. 15 квітня прийшла відповідь, що все готово, відправимо ваші паспорти кур’єром (ми його оплатили заздалегідь). 19 квітня прийшов лист з запитанням нашої точної адреси, щоб відправити кур’єра DHL і все.. тиша.. Сьогодні вже 22 число і ніяких звісток, ніякого трекінгу. Підкажіть будь ласка, як довго ви чекали на трекінг номер пошти?
-
Доброго дня) Хтось можливо знає чи можна з Польщі відправити паспорти на вклейку в Анкару? І як це правильно зробити? І чи це пришвидшить процес вклейки?
-
Перепрошую, таке питання. Оплата доставки документів та кур'єр аби їх доставили назад є дані але в банку запитують номер карти. Де його можна знайти?
-
а ось дивно, я теж де зндавав не мав ніяких черг
-
Чекав на задобрення три доби, Прага.
-
Треба було в Вірменії здавати, моя подруга дуже швидко отримала візу, черг не було зовсім, на начало квітня
22 Jan 2023, 19:22
49916/123821
about 8 hours ago