Українська Канада
-
Мені сьогодні прийшов лист про отримання біометрики, хоча я здала її ще 5.04, і в кабінеті одразу дані висвічувались. Татові лист прийшов одразу, а мені сьогодні
-
Кому повернувся паспорт з візою в чехію через DHL?
-
Тобто потрібно чекати підтвердження ще?
-
Спасибо большое а ircc это что?
-
Більш того, зазначено, що officer will make that decision when you arrive to Canada! Та саме головне, зазначено: що я не зможу сісти в літак з цим листом без паспорта. Тобто, маючи лист та паспорт, чи маю я право летіти до Канади? а на кордоні офіцер вже буде вирішувати, чи я проходжу, чи ні! Не зовсім розумію! Якщо хтось отримував подібний лист, Підскажіть будь ласка! Завчасно дякую!
-
Спасибо а если откажут обезательно отказ письменно прийдет?
-
Здравствуйте подскажите мне и ребенку пришла виза а мужу нет мы вместе подавались но он не украинец стоит сдать или нет смысла??
-
Марія, дякую Вам за відповідь! але тут зазначено не лише про work permit, але і про allow you to enter Canada
-
Неначе усі проходять міні співбесіду. Це загальна практика вже давно.
-
Це лист про work permit, що попередньо погоджений... Це не стосується візи... В тому листі є такі слова, але це стосується дозволу на роботу, хіба ще щось інше придумали...
-
Доброго дня! А якщо замість Original passport request, я отримав лист, в якому зазначено, що моя аплікація попередньо одобрена, і по приїзду до Канади, мені потрібно буде ще пройти співбесіду з комісаром. Чи чули Ви щось про такі листи?
-
Доброго дня. Підкажіть, подалася як Family. Прийшло повідомлення щоб заповнила дані за чоловіка. Не можу зрозуміти як подати. Написали щоб подала онлайн і завантажила номер заявки через свій обліковий запис. Тобто я окремо створюю обліковий запис йому? І зараз виїхати зі мною не може. Чи може він пізніше прилетіти, бо зараз в Україні.
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка 🙏 Ми подали заявку на 4 людей (батьки та 2 дітей), а старша донька (18 років) , п’ятий член родини , подавала сама. Ми вказала у своєму запиті, що донька їде з нами , але не заповнювали Її анкету. Зараз, після біометрії прийшло сповіщення , що ми вказали , що донька їде з нами, але ми не заповнили про неї нічого… А доньці прийшло письмо , що її біометрія пройдена. Як нам об’єднати наші дані, щоб не вийшо так , що ми створимо знову запит на свою доньку через нашу сімейну сторінку і вийде так, що у доньки будуть два різних запити ?…
-
ну тут дуже мало людей. черг нема. але ті що були 70% наші
-
Азія рулить )))
-
От і я так думаю, ми чекаємо вже 3тю неділю, думаю якщо була якась відмова одразу б прислали Люди!!! Де моя віза, не можу більше чекати😅😣
-
В нас ворк перміти прийшли 06.04, а в пермітах дата 01.04
-
Десь тиждень на весь процес у сукупності. Я вже чекаю на паспорт він здається готовий. А дівчина десь тиждень чекала на запит паспорту. У понеділок відправимо
-
Відізвати паспорти з візового можна? Або змінити адресу зворотньої доставки
-
До речі в нас була дивна ситуація. Вони у кабінеті прислали десь через тиждень запит паспортів, але у самому документі вказано що він був згенерований за 5 днів до того. Схоже на те що велике навантаження
22 Jan 2023, 19:22
49995/124021
about 4 hours ago