Українська Канада
-
Анно, тут все дуже детально описано
-
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/exemptions
-
Здавала в Празі, підтвердження біоментрії отримала 4го, ну і все. Сьогодні буду дзвонити на гарячу лінію у Канаду.
-
Доброго дня. Питали у vfs Відня про те де знаходяться паспорти через тиждень часу після того як з посольства прийшов лист забрати їх або самостійно або вони їх відправлять у vfs. Отримали от таку відповідь.Чи у когось була така ситуація і що це означає?
-
Вітаю. Подавали заявку 15.04, а отримали позитивне рішення 21.04
-
інфи багато було, важко згадати, але я би детально почитав в першу чергу за канаду, бо там не обов'язково вакцинувати дітей до певного віку. і мені здається, що то було до 12 чи 14 років. тобто є ризик засісти усім на карантин, бо ваша дитина не вакцинована.
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Це добре 🖒
-
/spam@AwesomeBanBot
-
/spam@AwesomeBanBot
-
допоможіть будь-ласка порадою.
-
добрий ранок. Дружина та діти здавли біометрію, дітям прийшло підтвердження що перевірено а дружині до цього часу пише, що "We have not received your fingerprints. Check your biometrics request message below for details."
-
Так це і є інформація з сайту. Я думав що можуть бути якійсь зміни для українців, бо багато хто виїхав без відповідних документів, а ще є території де не працюють державні органи. Звісно я бачив що треба складати іспит з теорії. Але якщо є підтверджений досвід керування то можна одразу йти на g full після теорії. Якщо я все правильно зрозумів
-
Доброго ранку! Люди, допоможіть! Сталась неприємна ситуація. Я запитувала якось в іншому телеграм-каналі, що вказувати якщо одного з дітей виховуєш як одинока мати. Всі порадили не вказувати батька в анкеті. І от сьогодні, після вчорашньої подачі біометрії, прийшло ось таке.. Що робити далі, підкажіть?
-
Тільки перездавати іспит. Ви хоч читали їхні правила пдд? Наші посвідчення рахуються тільки за рік стажу, тобіж маємо право не їздити рік на тимчасових правах з іншим водієм разом. Шукайте інформацію на офіційних сайтах і не пробуйте зламати систему. На сайтах все подробно розписано
-
Дуже дякую