Українська Канада
-
Доброго вечора. Скажітт, будь ласка, хто знає: мій чоловік іноземець, в його паспорт вклеїли візу до 2023 року - термін дії паспорта. Чи зможе він продовжити вже в Канаді у своєму посольстві (або консульстві) і дію паспорта, і візу заодно? Чи не буде проблем з візою на 3 роки? Про українців, я знайшла в чаті, що наче проблем не буде, а як щодо іноземців? , чи це не має значення? Буду вдячна за відповідь.
-
Раджу всім корректно заповняти arriveCAN (якщо родина, то 1 заявку з усіма членами родини) програма добре з'орієнтує (нам не робили тест аеропорту, оскільки ми попали під категорію що описав вище, нам дзвонили на 8-й день, та нагадали про умови без карантину (тест не потрібно нам)) та вчора повторно (ми прилетіли 07.04) (номер що дзвонив +118883367735 до нас)
-
Як це відноситься до поточної групи?
-
Хто знає, можна в Німеччині самим подавати паспорти, чи тільки поштою?
-
У мене чоловік вакцінований, я - ні. Діти 6 і 7 років не вакціновані . На карантині лише я, вони ні. Хоча, у аэропорту, офіцер наказав зробити тести усім нам, включно з чоловіком .
-
нас перевіряли деталі потім, ми попали під категорію діти не вакциновані до 12 років, але дорослі батьки вакциновані, тому без карантина, якщо 1 з батьків був би не вакцинований, то закрили би всю родину на карантин.
-
необхідно трошки більше деталей, оскільки вони розглядають групу з якою мандрують вакциновані або ні (як наприклад діти після 12, якщо вони не вакциновані то на карантин піде вся група не залежно в тій групі вакциновані чи ні), для дорослих може схоже напевно деталі шукайте тут travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/exemptions
-
Посилання на VFS global US: visa.vfsglobal.com/usa/en/can/additional-services Вибачте, не можу відповісти інакше, т.я. не знаю обставин за яких Ви отримали лист від VFS і інші подробиці справи. У загальній інфо немає згадувань щодо преференцій курьєрських послуг для жодної компаніі.
-
Доброго вечора! Вибачте, але я так і не розібрався з роботою кур'єрів. Жодного разу не робив, чат читаю дуже уважно, але відповідей не знайшов. Сімья в Празі. Якщо дадуть візу, то надсилати доведеться у Відень. Чи може хтось, хто вже отримав назад паспорти, написати покроково що робили та як заповнювали? Дуже хвилююсь за те, щоб зробити вірно з першого разу! Наперед вдячний!
-
Дружині треба 14 днів бути на карантині, Вам - ні( якщо від моменту повної дози вакцинації пройшло 14 ).
-
Тобто нема заборони відправляти будь якою курєрськоі службою на наш вибір?
-
Добрий день! Донька 17 років знаходиться в США. Їй прийшло підтвердження візи і потрібно відправити паспорт курєрською службою у візовий центр в нью йорк у або лА на вклейку. Це можна зробити будь якою курьєрськ службою? Тому що візовий центр переадресовує на FedEx там потрібно оплатити 67,8 дол, а оплата не проходить з жодної карти (уже 8 карт пробували в тому числі резидента США)
-
А якщо не встигну відправити, треба спочатку подавати анкету?