Українська Канада
-
У мене 13 змінився , смс ніяких не було , але багато хто каже , що віза вже є у паспорті та він може лежати просто і чекати свого господаря 🫤🫤😎
-
дякую, 2 фото вже зробила, тодi, напевно, чекаю на паспорт реквест лете, та вiдвезу у вiзовий центр
-
Підскажіть будь ласка, живемо з хлопцем вже 3 роки, але не одруження, немає спільної умови мешкання, написано що можна спільні фото, але чи фотографії підійдуть і як правильно їх відсилати?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно проходив біометрію в Берліні. Чи є там жива черга?
-
це дозволено умовами програми
-
Підкажіть будь ласка.Чи можна в Канаді поставити візу в паспорт, якщо до самої Канади прилітати за одноразовою електронною візою?
-
укр свiдотство про народження
-
але в нього лише укр свiдотство про народження
-
Чекаємо досі, біометрію здали 25.03.
-
Допоможiть, будь ласка! Я оформлювала заявку на себе та сина (6 рокiв, укр паспорт). Щойно отримала лист на вiзу, але, як бути з сином? Статус його заявки - Ваша заявка находится в обработке. Мы отправим вам сообщение, как только будет принято окончательное решение. На нього прийде окремий лист? Бо в листi чiтко сказано, що на одну особу вiза.
-
Невеличкий апдейт, здавав біометрію 4 квітня в Бухаресті, тільки сьогодні прийшло запрошення на паспорт
-
Скажіть будь-ласка, після здання біометрії скільки хто чекав на повну готовність документів ( паспорт, віза, ...) кількома словами: через скільки купляли білети в канаду?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно проходив біометрію в Берліні. Чи є там жива черга?
-
Звичайно, а сам переїде в готель, тільки що догодити 😁😁😁
-
дякую
-
Читайте в закріплених , бо дуже багато казали. Або користуйтесь пошуком по чату і вам буде зрозуміліше)
-
Я думав вгазалі, що президент мені віддасть своє житло 🤔🤔
-
foil less viza, це як?
-
Думаю треба брати вище) Треба вимагати приватний літак, щоб забрав одразу в Канаду. 😁😁😁
-
Я ось через тиждень вже купляю, але я по foil less visa
22 Jan 2023, 19:22
50170/123932
44 minutes ago