Українська Канада
-
Доброго дня, у кого був такий статус заявки, як довго ви чекали на паспорт?
-
Огромное спасибо
-
А паспорти можна самим відносити у візові центри на вклейку?
-
Дякую!)
-
Ви з комп‘ютера це робите?
-
Один в один та сама історія
-
Я писала через вебформу, відповідь прийшла десь через 4 дні, але у відповіді загальна інформація, що заявка на розгляді, якщо буде потрібна додаткова інформація, то зі мною сконтактують і потрібно чекати, бо велике навантаження... Біометрія здана 25.03
-
Я теж вже писала, але відповідь теж 14 днів чекати🙃
-
Це взагалі дивно ,вчора був в візовому центрі ,забрав паспорт з візою ,питався що робити в такій ситуації як в дівчини ,сказали що писати на пошту ,а там дадуть відповідь ,написали -очікуємо
-
Таємничі візові центри😂
-
Я здавав в Парижі 01.04 ,04.04 запит на паспорт. Дівчина здавала разом зі мною 01.04 і ще до сих пір нічого.
-
Ні, донька у Парижі здавала 15 біометрію і сьогодні отримала цю візу. Я здавала біометрію у Празі 1го і все ще хоча б на щось чекаю.
-
Доброго дня! Будь ласка, може хтось скинути ресурси для пошуку роботи?
-
Так все перевірила і не один раз, просто дивно, нам прийшло а чоловіку ні, вже думаємо чи можливий такий варіант що чоловіку відмова буде, а IRCC акаунті в чоловіка пише лише що він здав біометрію, у нас пише що схвалено
-
Підскажіть, якщо дали електронну візу на 6 місяців, але я захочу летіти пізніше, не обнулиться ?
-
Добрий день! Підкжіть будь ласка, якщо записалися на біометрію на 21:00 бо було віконечко на цю годину. Чи дійсно вони працюють до такої пізньої години?
-
Доброго дня, можливо в когось була подібна ситуація? Подавали групову заявку: я, чоловік і дитина, мою заявку і дитини схвалили, чоловіку не приходив мейл про схвалення, лише мейл про погодження ворк перміту, як діяти далі? Чекати на мейл про схвалення заявки чоловіка?
-
При чому тут корисливість ? Ви не знаючи людину , судите її , я допоміг і допомагаю достатньо.І якщо є така можливість ,чому б не скористатися нею ?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка процедуру відправки паспортів поштою на вклейку візи у Відні . 🙏🏻😊
-
Можна відправити через кордон «челноками», але як ви отримаєте назад 🤷🏼
22 Jan 2023, 19:22
50202/123823
42 minutes ago