Українська Канада
-
А в нас є все крім візи
-
в мене вже майже 4 тижні пройшло....ось тому запитую на рахунок цього
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, кому приблизно за який час прийшов лист про схвалення ворк перміту? Тому що в мене вже й схвалення візи прийшло, а про схвалення ворк перміту досі нічого:(
-
Тільки по запису
-
Дякую :)
-
Щиро дякую
-
Для выезда детей нужен загран паспорт или можно внутренним?У родителей есть загран
-
В мене так само було. Перевірте який центр Ви вибрали. Наприклад ,я реєструвалася в Варшаві потім якось щось клацала (вибирала інші центри і не вийшла зі сторінки Німецького центра), а коли почала відміняти свою в Варшаві то так само писало (мол нема такої людини). Придивилась ,а я була на сторінці німецького центра і тому він не міг мене знайти . Перевірити і Ви)))
-
Скасувати можна тільки протягом 48 годин після бронювання. Залиште і робіть нову
-
Так
-
Доброго дня. В мене запис на 28 квітня на біометрію у Варшаві. На сайті VFS намагаюся скасувати цю зустріч і постійно пише "invalid applicant" і не скасовує зустріч. Підкажіть, будь ласка, можливо я не вірно відміняю зустріч?
-
Чи можливо заповнити ворк перміт до в’їзду в Канаду, якщо при заповнені анкети не поставив галочку, дякую
-
Я розумію. Але в паспорті нічого не буде. Потрібно вклеювати її в Канаді?
-
На скільки розумію все буде аналогічно як і з вклеєною візою. Вони просто спростили і пришвидшили процес отримання візи
-
Тепер мабуть всім будуть надсилати такі листи, і то вже наш вибір, чи чекати 2 міс на вклейку, чи летіти по електронній. По електронній візі все зрозуміло. Я просто не знаю, що буде коли прилетимо в Канаду. Що дальше?
-
А я думала лише ті країни, що вище писали - Польща, Чехія... То може і в Грузії дадуть 🙏 Вчора здали біометрію
-
Як країни з якої можна виїхати нема. Але виходить, якщо здавав біометрію в Римі, то теж приходить такий лист
-
Друзі, хочу поділітися своїм досвідом. Сдавала біометрю 15 у Варшаві, потім була пасха, 18 прийшло підтвердження біометріі. 20 попередня згода на ворк перміт , сьогодні прийшла foil less visa😊 Подавалась одна, може тому і так швидко все )
-
Так. Ворк перміт. Вже виправила свою опечатку
-
О це про мене, дякую що заспокоïли цieю iнфою
22 Jan 2023, 19:22
50335/124862
12 minutes ago