Українська Канада
-
Якщо ви про обов‘язкову медкоміссію, то треба зайти на сайт канада ка, в пошуку ввести medical exam і там буде все про нього
-
Добрий вечір усім . Підскажіть будь ласка як і де пройти в Торонто цей тест на віл і туберкульоз ? Що для цього треба ? Куда написать чи звонить ? Дякую 👋🏻🍁
-
Доброго дня, знахожуся в Едмонтоні, може хтось допомогти з роботою? Хлопець 20 років
-
вітаю. підскажіть як виглядає лист- запрошення на вклейку паспорта
-
в листі має бути вказано, що паспорт прийшов у візовий центр і готовий, щоб його забрали.
-
просто приїхати з внутрішнім укр паспортом і забрати
-
Знаю, що поштою (авіа) не можна пересилати акумуляторні батареї і техніку з ними. Можливо, вийде відправити це морем, спробуйте дізнатися у Meest Express, у них була така доставка.
-
Дякую )
-
підкажіть де можна знайти номер трекенгу ?
-
Work Permit в аеропорту дадуть до кінця дії закордонного паспорту
-
Так через українські консульства в Канаді можна зробити новий паспорт
-
а чи можна після завершення строку дії паспорта зробити новий (чи подати документи) пербуваючи в Канаді? чи обов'язково потрбіно буде повертатися в Україну в робити новий тут?
-
Дякую))
-
Доки паспорт дійсний — він дійсний, ніяких проблем не буде. Якщо переживаєте — зробіть другий паспорт, дозволено мати більше одного
-
Думаю відкрито! Раз вони самі призначили
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо строк загран паспорта закінчуется в березні. Є якісь обмеження в часі для заїзду в Канаду? За два місяці до закінчення можна буде заїхати? Чи будуть проблеми в аеропорту?
-
мені теж на суботу призначили...
-
У Львові завтра біометрія, але це субота, на сайті пише що закрито)????
-
Так, це я зрозуміла, а як саме відправити паспорт до візового центру? Не можу розібратися як замовити курьєрську доставку по Німеччині, можливо хтось знає
-
Треба зайти на сайт vfs , знайти опоату кур‘єра, оплатити і покласти чек у пакунок з паспортами
22 Jan 2023, 19:22
5033/124899
about an hour ago