Українська Канада
-
Через свій аккаунт звісно.
-
Добрий ранок. Підкажіть , будь ласка, щоб заповнити заявку на неповнолітнього сина, потрібно реєструватися через іншу електронну адресу , чи через свій кабінет ?
-
Привіт всім.Підкажіть будь-ласка хто оплачував зворотню доставку документів в Чехії, які банки роблять переказ Swift?
-
Вітаю❤️ я у Празі 1го здавала, я і син і поки що тиша🙃
-
Ні, наші паспорти в них з 1.04, і вчора тільки прийшов перший імейл з трекінгом
-
Друзі чи хтось вже зрозумів в яких випадках приходить foil-less visa, а в яких запит на паспорт? Наприклад всім хто здавав біометрію в березні то запит, а всім хто пізніше foil-less visa? Чи не має логіки в їхніх діях?
-
Дякую
-
Якщо питаю, значить треба)))
-
Ні, ще не приходили, бо не маю документів усих для заповнення. Але знаю що тільки з деяких країн можна виїзджати
-
У мене і віза і Work permit до закінчення паспорту (2027)
-
можливо щось змінилось, але раніше не можна було надіслати з України. Паспорти я в Польщі відправляла кур'єром в одному конверті мій та дитини, а забирала особисто сама за двох без присутності дитини, але то було 8 квітня. Можливо щось да змінилось. Нехай ще підкаже хтось
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, з електронною візою с Тбілісі можна виїлетіти до Канади?
-
Не потрібно в Дубліні ніяких віз. Я летіла з пересадкою. Все добре.
-
www.linchomestudy.ca/Online/Helpful-Links-Resources.aspx
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, чи можна надіслати паспорт на вклейку візи з України? І якщо потрібно буде їхати в Польщу, наприклад, я маю їхати з дітьми, чи можу одна з їхніми паспортами?
-
Мне пожалуйста если можно! За ранее спасибо!
-
Доброго дня. А якщо твою заявку на візу приймають? То що далі? Скільки маєш часу щоб виїхати до Канади?
-
Не правда :) 11.4 знайомі здавали в Празі 2 дорослих 5 дітей в заявці . всі вже мають лист на дозвіл вїзду без візи .
-
Чи маэте такий документ до провiнцiii Nova Scotia ?
-
В електронному вигляді прикріпляти до решти документів, коли подаєтесь на візу. Якщо вже подались, то чекайте їхнього запиту на додаткові документи. Може і не будуть просити..
22 Jan 2023, 19:22
50391/124877
14 minutes ago