Українська Канада
-
а чи можна після завершення строку дії паспорта зробити новий (чи подати документи) пербуваючи в Канаді? чи обов'язково потрбіно буде повертатися в Україну в робити новий тут?
-
Дякую))
-
Доки паспорт дійсний — він дійсний, ніяких проблем не буде. Якщо переживаєте — зробіть другий паспорт, дозволено мати більше одного
-
Думаю відкрито! Раз вони самі призначили
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо строк загран паспорта закінчуется в березні. Є якісь обмеження в часі для заїзду в Канаду? За два місяці до закінчення можна буде заїхати? Чи будуть проблеми в аеропорту?
-
мені теж на суботу призначили...
-
У Львові завтра біометрія, але це субота, на сайті пише що закрито)????
-
Так, це я зрозуміла, а як саме відправити паспорт до візового центру? Не можу розібратися як замовити курьєрську доставку по Німеччині, можливо хтось знає
-
Треба зайти на сайт vfs , знайти опоату кур‘єра, оплатити і покласти чек у пакунок з паспортами
-
Підкажіть, будь ласка, хто відправляв паспорти по Німеччині, як замовити доставку курьєром?) У відділеннях кажуть, що тільки в пакетшопи відправляють
-
Я теж спочатку так подумала, але ні, бачила що паспорт і віза надовго, а ворк перміт менше ніж на три роки
-
Закордоном тільки
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка, у Львові можливо вклеїти візу чи тільки закордоном? Дякую
-
Доброго дня.Порекомендуйте в якому банку краще відкрити рахунок ?
-
🔫 Lypris кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @purples_ladies, @zerghivemind, Sam, @TanyaSpivak Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Обслуживание кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @Tar_Gor, Tetyana Denisyuk, @AkoDev, @maksym_aleksieiev Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Обслуживание кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @maksym_aleksieiev, @alex_k_UA, Tetyana Denisyuk, @Tar_Gor Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 19:22
5044/124873
19 minutes ago