Українська Канада
-
🔫 Lypris кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @purples_ladies, @zerghivemind, Sam, @TanyaSpivak Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Обслуживание кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @Tar_Gor, Tetyana Denisyuk, @AkoDev, @maksym_aleksieiev Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Обслуживание кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @maksym_aleksieiev, @alex_k_UA, Tetyana Denisyuk, @Tar_Gor Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔥 Схоже, ви намагаєтеся почати голосування за кік занадто рано. Мінімальний проміжок часу між голосуваннями можна змінити за допомогою команди /time. Дякую!
-
@banofbot
-
🔫 Обслуживание кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @alex_k_UA, @maksym_aleksieiev, Tetyana Denisyuk, @amelnikova Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Привіт всім ☺️ Підскажіть щоб забрати паспорти в Дюсельдорфі уже із вклеєною візою що для цього потрібно (запис ,документи )? І який лист від vfs global по tracking означає що можна вже забирати (сьогодні прийшов лист з документом pdf там де ціна 0.00 ми не заказували зворотню доставку ,це вже можна їхати забирати)?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто має контакти інструктора по водінню, Онтаріо
-
Вітаю, хтось чув про те що Польша позбавляє статусу УКР тих хто подався на CUAET? Побачив люди у чатах таке пишуть. Звісно це малоймовірно, але вирішив перепитати про всяк випадок😅
-
поділіться досвідом, яка різниця у часі між 3 листом від vfs і четвертим?
-
Доброго дня , мені прийшло це повідомлення, але я не памятаю что платила я за повернення і де можна знайти трекер посилки ?
-
На букінгу є варіанти
-
Добрий день. Чи може хтось підказати недороге житло у Варшаві
-
От оце я й питала з самого початку, де її знайти)) Проблема, що не знаходжу)) Дякую
-
Форма і не повинна приходити)) То Ви самостійно її на сайті знаходите та роздруковуєте.
-
Форма не прийшла) Думала, що в когось є під рукою. Дякую, значить продовжу шукати
22 Jan 2023, 19:22
5058/124554
6 minutes ago