Українська Канада
-
Щиро дякую
-
Тоді для нього потрібно окрему створювати заявку так, як я робила для себе ?
-
Та ні, просто з деякими візовими - це як гра- квест:))) Методом втику проходиш етапи.
-
А для дитини 12 р. чи потрібно подавати окрему заявку?я подавала на себе , а сина вказала в групі
-
Програма дає час для того, аби дістатися до місця карантину. Ви потім самі маєте тицьнути, що ви на місці вже.
-
Дякую велике
-
Дякую.Але ви кажете,що одразу летіли до Ванкувера,а як же карантин?чи як то має бути?
-
Один тест робили перед вильотом в аптеці самі, один в Канаді в аеропорті вони робили. Обидва швидкі.
-
тільки я мала вакцинацію. Перед вильотом в аптеці зробили швидкий тест, треба було лише дітям, але про всяк випадок я зробила і собі тест. Маю арів кан, на карантині тільки старша (карантин для тих, хто старше 12 і не вакцинований)
-
Добрый день. Подалась на визу (CUAET) по айди паспорту. Подскажите пожалуйста детали ,правда ли что нужно выехать в течение 6 месяцев ? Как долго делается документ для выезда ?
-
Отправила вам на вайбер
-
Bratislava, Mostova, 2, 81102
-
Доброго дня! Скажіть, є тут такі що отримали відмову?? Чекаю запрошення на паспорт уже 20 днів(
-
Хто здавав біометрію в Братиславі, підскажіть будь-ласка де саме. Чи потрібно у Відень їхати ? Дякую
-
Доброго дня ! Хто надіслав паспорт в Парижі і чекає відповіді ,щоб його забрати то не чекайте ,а йдіть. Він там уже є ,я без повідомлення забрав .
-
Це повідомлення що ваша аплікашка в обробці, мені таке прийшло зразу після біометрії
-
Дуже дякую за відповідь. Я турбувалася що це вплине на прийняття заявки
-
Дякую за відповідь, Сергій, а якщо мені вже прийшло запрошення на здачу біометричних даних? Можна все одно створити на нього ще заявку? Я одразу не знала і не додала його, боялася що відмовлять бо він не громадянин Україні (одружені офіційно)
-
Добрий день. Чи хтось знає, яка справа зе школами в Канаді? Доньці 17 років. До якого класу вона піде? З того, що я зрозуміла, їй йти до останнього, випускного класу середньої школи. Її візьмуть? Якщо вона закінчить, вона отримає аттестат про середню освіту? Чи та освіта безкоштовна по програмі СUAET? Дякую
-
Чи долго чекать?
22 Jan 2023, 19:22
50628/123825
29 minutes ago