Українська Канада
-
Добрый день. Подалась на визу (CUAET) по айди паспорту. Подскажите пожалуйста детали ,правда ли что нужно выехать в течение 6 месяцев ? Как долго делается документ для выезда ?
-
Отправила вам на вайбер
-
Хто здавав біометрію в Братиславі, підскажіть будь-ласка де саме. Чи потрібно у Відень їхати ? Дякую
-
Це повідомлення що ваша аплікашка в обробці, мені таке прийшло зразу після біометрії
-
Дуже дякую за відповідь. Я турбувалася що це вплине на прийняття заявки
-
Дякую за відповідь, Сергій, а якщо мені вже прийшло запрошення на здачу біометричних даних? Можна все одно створити на нього ще заявку? Я одразу не знала і не додала його, боялася що відмовлять бо він не громадянин Україні (одружені офіційно)
-
Добрий день. Чи хтось знає, яка справа зе школами в Канаді? Доньці 17 років. До якого класу вона піде? З того, що я зрозуміла, їй йти до останнього, випускного класу середньої школи. Її візьмуть? Якщо вона закінчить, вона отримає аттестат про середню освіту? Чи та освіта безкоштовна по програмі СUAET? Дякую
-
Чи долго чекать?
-
Доброго дня Чи можна з мого акаунту IRCC подати заявку і на себе і на чоловіка?
-
Що робити ?
-
Доброго дня 🤗 Підкажіть, будь ласка, хто заповнював згоду vfs на вклеювання візи! Як правильно заповнити адресу (сторінка 2). Писати українську прописку чи адресу отримання назад паспортів (на даний час проживаживаємо не в Україні). І як правильно заповнити треню сторінку? Це потрібно заповнювати дані кур'єра і його підпис?
-
Це у теж саме місця де й біометрія.
-
Записуватися не потрібно. Приїжджаєте та віддаєте паспорта або вкидуєти їх у спец поштовий ящик (це залежить від центру)