Українська Канада
-
Чи долго чекать?
-
Доброго дня Чи можна з мого акаунту IRCC подати заявку і на себе і на чоловіка?
-
Що робити ?
-
Доброго дня 🤗 Підкажіть, будь ласка, хто заповнював згоду vfs на вклеювання візи! Як правильно заповнити адресу (сторінка 2). Писати українську прописку чи адресу отримання назад паспортів (на даний час проживаживаємо не в Україні). І як правильно заповнити треню сторінку? Це потрібно заповнювати дані кур'єра і його підпис?
-
Це у теж саме місця де й біометрія.
-
Записуватися не потрібно. Приїжджаєте та віддаєте паспорта або вкидуєти їх у спец поштовий ящик (це залежить від центру)
-
А коли подавали?
-
Є хто здавав біометрію в Нідерландах?
-
Я вважав що там черга є в них якась, а дивлюсь що в одному VAC здавали люди біометрію, і ті хто здавав недавно то вже отримали візу, а ті хто за неділю до них ще чекаюсь
-
всім привіт! підкажіть, коли подавала заявку в канаду, мені було 17, через тиждень виповнилося 18, зараз надійшов запит у особистий кабінет, щоб батьки дали письмову згоду на виїзд до Канади та свідоцтво про народження. У когось була така ситуація? Що робити, якщо немає зв'язку з батьками та немає свідоцтва про народження?
-
Особисто не пробували паспорти занести? Чи вони не приймають?
-
Добрий день, рішення про видачу візи після біометрії залежить же тільки від IRCC? Чи від швидкості опрацювання в VAC? Бо не можу зрозуміти, деяки люди здавали неділю назад і вже отримали візу, а деяки 2-3 неділі і ще чекають.
-
Доброго дня! Підкажіть, імміграція до Манітоби потребує відсутності тісного зв'язку з іншими провінціями. У мене дідусь живе вже дуже давно в Онтаріо, наскільки я пам'ятаю навіть з паспортом, але у нас не дуже добрі відносини і ми не спілкуємось. Це буде як тісний зв'язок навіть якщо я не планую з ним бачитись?
-
Що потрібно надрукувати перед приїздом до Канади?