Українська Канада
-
Доброго вечора! Пiдскажiть будь ласка, якщо баткi мають дiючi заграни,а дiти (6 та 2 роки) не мають ( один просрочений, а iнший взагалi не маэ) чи можна подаватися в такому випадку ? Чи треба окремо писати прохання,щоб надали дiтям якийсь проi'здний документ?Де можна знайти iнформацiю про такi випадки? Чи обов'язково треба спочатку подовжити документи (тобто вклеi'ти фото дiтей у паспорти батькiв), а тiльки потiм заповнювати анкету? Чи можно також, наприклад,заповнити анкети, здати бiометрiю, доробити документи(стосовно дiтей), а потiм вже надiслати i'х для отримання вiзи? Багато запитань. Дякую за вiдповiдi заздалегiдь.
-
Я жду с 31.03 после биометрии
-
Я у Туреччині і тиша с 29.03
-
Закріпіть це повідомлення будь ласка :)
-
Или вы о какой-то специфической программе по трудоустройству говорите ?
-
А как они будут в Канаде? По какой программе ? Я же в Украине нахожусь сейчас и выехать не могу из за мобилизационного приказа. Хотя я попадаю только в четвертую волну куда берут всех косых и кривых. А после окончания войны то все вернётся к стандартным программам иммиграции.
-
Ровер
-
Учасникам цього чату допомагає програма CUAET. Вверху є закріплено багато посилань із роз'ясненнями.
-
Набратися терпіння і чекати на відповідь.😊
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як саме називається програма імміграції до Манітоби за якою потрібно відпрацювати 6-12 місяців? Є для українців таке, там КУК допомагає, але мене зараз цікавить інформація не для українців (чоловік не українець їде зі мною) Я трохи загубилася на тому сайті, бо дуже багато різних програм, не можу знайти потрібну. Підкажіть просто назву будь ласка
-
Здравствуйте. Підкажіть будь ласка хто самостійно заповнював анкету на візу до Канади? Якщо у дитини лише свідоцтво про народження, як правильно вказати цей документ у пункті - документ, що підтверджує особистість? Запитує термін закінчення, але у свідоцтві такого немає.
-
А його отримає в аеропорту по прильоту? Вірно? Треба запросити у офіцера аеропорту?
-
Не турбуйтесь за сина - в школах є класи для новоприбулих - там вчать мову та навчальну програму. Зазвичай діти бистріше ніж батьки адаптуються... Ще а Канаді міксують класи кожен рік,так школярам допомагають знайти собі нових друзів... ;)))
-
Можна питання. Дочці 7 років. Коли заповнбвав аплікацію, то не ставив отримання ворк перміт (що логічно). Але потім дізнався що потрібно отримати "візітор рекорд"(?) А ви пишете про стаді перміт. Тепер я хвилююсь, можливо я щось не так заповнив? Що потрібно, щоб донька змогла піти до школи?