Українська Канада
-
Батькам простіше знайти роботу, коли не дуже добре говориш англійською. А дітям треба добре знати англійську, бо навчання у коледжах чи університетах вимагає доброго знання англійської мови.
-
Здравствуйте,как ваши дела с подачей в Ирландии? получили визу?
-
Доброї ночі. Чекати. Зараз багато людей у цьому чаті задають таке ж питання. У мене такаж ситуація. Чекаю.
-
Дівчата, у чаті 3487 учасників. З'ясуйте в особистих хто кого підтримує, яка освіта краще тощо. І напішіть нам результати дебатів: до чого прийшли у підсумку. Мабуть ця дискусія не дуже важлива та цінна для всіх учасників. Давайте поважати один одного. Від подібних спорів ніякої користі. А в подібних дебатах втрачається дійсно важлива інформація. Дякую за розуміння.
-
Наша історія: Апліканти: я, діти (9 і 14). Рівень англійської - базовий, розмовний. 17.03 - подала аплікацію онлайн, самостійно, без перекладів документів, підгружала оригінали, довідки про вивіз дітей на той момент не мала. 18.03 - отримала запит на біометрію. 22.03 - здала біометрію в Парижі. 25.03 - запит на паспорти, дозвіл на ворк перміт. 05.04 - здали паспорти в Парижі. 07.04 - лист, що аплікація апрувд. 14.04 - забрали паспорти з візового центру. 18.04 - виліт до Калгарі. В аеропорту оформили нас за 3 години, ворк перміт та стаді перміт дітям. Нюанс: дітям від 14 років також можна оформити ворк перміт, що ми і зробили, тому трохи довше сиділи. Не питали ні про гроші, ні довідки на виїзд, ні про плани, ні про роботу. Просто забрали паспорти і видали доки. 19.04 - після півночі ми прилетіли до Ванкувера. Сім'ю, яка нас прийняла на певний час, ми знайшли на ukrainetakeshelter.com
-
Не зразуміло... Ви мене не підтримуете в тому- що платне навчання ліпше ніж безкоштовне - хоча наводите приклади,які підтверджують перевагу комерційного підходу до освіти....
-
паляниця @Mivinkaaaaa Так,ви мене підтрімуете! Якісніша освіта - це НЕ безкоштовна освіта! Коли сплачуешь за освіту,то і відношення до навчання файне!
-
Ребят , всем привет ! Подскажите плиз , пришло письмо после сдачи биометрии про ворк Пермит , но паспорт не запрашивают .. что делать ?
-
Що ти тут робишь? Можливо тобі потрібно в Беларусь чі Казахстан?
-
І паспорт
-
дякую, буду зараз пробувати 🤝
-
Однак медицина,та різні інші сфери ліпше в Канаде,а ні в безкоштовном феєрічному простірі пост- комуністичних країн!Це факт!
-
І що вам відповіли?
-
підтверджуючи документи, об'єднала і стиснула їх у pdf, але їх не завантажує, так само і з остальними які вони рекомендують. підкажіть через який сайт можна це зробити і щоб воно нормально закидалось.
-
Безкоштовний сир тільки в мишоловкі!