Українська Канада
-
А я на сайті читала про робочі, пишуть чекати 14 робочих днів. Але я знаю що люди більше чекають. Я сама чекаю з 1го квітня🤷🏻♀️
-
Exemptions, routine vaccination http://www.ontario.ca/page/vaccines-children-school
-
Це що робочих?
-
Так карантин тіки для 12 річного
-
HTML,css/scss,JavaScript,git,react
-
Я читала, що карантин обов’язковий для не вакцинованих людей старше 5 років
-
Зустрічала інформацію, що діти лише з 12 років мають проходити примусову ізоляцію по прильоту (якщо невакциновані проти Ковід). Однак уточніть саме по вашій провінції.
-
Все так само. І не тільки в нас з Вами. В Варшаві здала біометрію 4го. Запит на паспорти ще не отримала(
-
Доречі стосовно вакцинації, підкажіть будь ласка, можливо хтось знає. Я двічі вакцинована від ковід, діти 12 і 5 років - ні. По прильоту потрібно буде проходити карантин?
-
Теж незрозуміла остання фраза🤦🤦
-
А если нет загран паспортов у детей?
-
Розумію,тому більше сподіваюсь на якийсь інтерншип в вед розробку
-
Ми подавали по загранпаспорту, а потім додавали свідоцтво про народження переклад вони запросили та оригінал теж попросили
-
Доброго дня,шукаю роботу,Торонто-етобіко,я інженер-будівельник,маю 4 роки досвіду керівником будівельних проектів,також вчусь на Frontend developera,але комерційного досвіду поки що немаю) Дякую!
-
Читала, що в Канаді восени почали щеплення дітей від 5 років. Цікаво також - обов'язково вже чи поки ні?