Українська Канада
-
Доброго дня. Реєструють лише тих у кого вже відкрита віза?
-
Так це бесплатно переліт?
-
Ну взимку не мінус 20 хоча б)
-
Дякую. В провінції Ньюфаунленд тепло?
-
Я не знаю, я подавався саме на провінцію Ньюфаунленд. Альберта холодно)
-
Теж цікавить
-
Скажіть будь ласка, чи отримають зараз паспорт реквест ті,хто здавав біометрію у Варшаві? Чи отримують тільки електронну візу?
-
Чи є рейси від уряду Канади до провінції Альберта?
-
Всім доброго дня. Якщо хтось бачить себе у провінції Ньюфаунленд та Лабрадор і бажає полетіти рейсом від канадського уряду, то раджу не зволікати, бо сьогодні останній день реєстрації на рейс Варшава СентДжонс
-
Паспорт, запрошення на біометрію і підтвердження реєстрації, на коли зареєструвалися для здачі біометрії. Сьогодні здавали у Варшаві
-
Друзі привіт ) Комусь в Парижі вклеяли візу після 25 березня ,а то відправив 04.04 і тиша до сих пір , а в дівчини взагалі після здачі біометрію прийшов ворк перміт ча паспорт на вклейкк не просять ,вже якби 18 днів ☹️
-
Що треба надіслати замість цієї форми
-
Будь ласка допоможуть ще раз!!! Мій чоловік не був в армії та не служив. Що робити. Ми не можемо заповнити цю анкету. В нього є справка щодо того чому він не служив , бо в Сирії єдиний син не йде до армії.
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка чи потрібно в Бухаресті паспорт кур'єром відправляти чи можна самостійно занести?)
-
Дякую!
-
Паспорт і роздрукувати лист з датами запису на біометрію .
-
І я послухаю 🙏🏻
-
Всім привіт . Чи є хтось тут хто здавав біометрію у Варшаві минулого тижня ?
-
дякую!
-
Доброго дня . Чи здавав хтось біомерію в Болгарії ?
22 Jan 2023, 19:22
51042/123932
about 4 hours ago