Українська Канада
-
Хтось може відповісти? Чи можно отримати паспорт після вклейки по дорученню
-
В паспорт матери вклеили
-
Підкажіть будь ласка як в Празі відправити паспорт на вклейку візи
-
Добре, дякую
-
Цього не можу сказати 🤷♀️
-
Так, але можливо зробити через онлайн сервіс? Є наприклад такий сервіс www.ilovepdf.com/ru/sign-pdf, де можливо підписувати документи.
-
Это ваша подпись
-
Підкажіть пліз, що вказувати в поле Signature?
-
Дуже велике дякую Вам, Роман!
-
Питання, вирішила ще раз перевірити всі листи що мені надходили, так от biometric validity letter в мене є у кабінеті, а потім надійшло на пошту. Так от у кабінеті і на пошті різні application number. А також work permit, цей лист прийшов з моїм ім‘ям та адресою але там не мій номер application. То що з цим можна зробити? І чи потрібно взагалі щось робити?
-
Якщо не служив в армії, але являєшся офіцером запасу, вчився на воєнній кафедрі, можуть відмовити у візі? І чи треба заповнювати цю форму (details of military service)?
-
Дівчина працюала в поліції. Там є поле для підпису, підкажіть там потрібний підпис?
-
І як правильно її заповнювати та відправляти?
-
Час від часу у мене виникає питання, чому я мало спілкуюся із земляками. І ось я знову згадав.
-
Всім привіт. У когось була така практика, в моєї дівчини після обробки біометрії прийшла форма для додадкової інформації Details of Military service ?
-
Це коли не має паспорта у дитини?
-
35 на 45мм. Низ має захоплювати трохи плечі
-
100% тому не партесь . Знайду відповіді на свої питання в інших
-
Я отримала від вас пораду( воду ) і цього мені достатньо . Я не запитувала де написано . А задала конкретне питання , немає відповіді , напишіть - незнаю , но десь бачив . Гарного вам дня чи ночі
-
В мене теж так...тільки пройшло 12 днів
22 Jan 2023, 19:22
51256/123900
about 4 hours ago