Українська Канада
-
А біометрію можно не робити з якого віку? Дякую
-
Майже. Ворк перміт отримаєте в Канаді в аеропорту
-
Вітаю. А можна таку інформацію, тільки про провінцію Альберта? Буду дуже вдячна!
-
t.me/petstocanada
-
тобто і без цього підтвердження приймуть на запис?
-
можливо хтось стикався з цим , мені на пошту прийшло нагадування про біометрію але підтвердити його ніяк не вдається, наскільки це важливо для здачі?
-
Уточню весь процес: 1. Подаємо заявку Cuaet 2. Чекаємо лист на запит біометрії, після чого здаємо її 3. Після біометрії приходить лист про її підтвердження 4. Очікуємо лист про підтвердження візи і ворк перміту 5. Вклейка візи Все вірно?
-
Доброго дня! Які правила ввозу тварин (собака середнього розміру) літаком до Канади (по програмі CUAET), може хтось перевозив тварин? Це наш перший досвід подорожі літаком з твариною, тому питаю чи є якісь нюанси, правила і т.д. Дякую
-
У мене всі документи одразу були додані, запитів на документи жодних не приходило. І ще перед здачею біометрії, прийшли запити на вклейку віз для дітей. У візомому на біометрії сказали, що вже всі паспорти разом їм прислати. Свій запит досі чекаю, заявку створила 17 і відправила її 18. Таке враження, що просто як кому пощастить... Запасають терпінням і чекаю...
-
так, у кожного апліканта по різному: в когось відразу є повний набір документів з перекладами, довідкою про доходи, документами для дітей і тд. тому можливо ще це впливає на час розгляду заявки на візу
-
‼️Можливість перетинання кордону громадянами України за внутрішніми паспортами продовжено 📍Це стосується всіх громадян, не залежно від областей, з яких вони прямують. ☝️Окремо нагадаємо, що Правила перетинання державного кордону громадянами України регламентуються Постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. №57 Детальніше👉 is.gd/K3L8YP 👉🏻 ДПСУ | Держприкордонслужба
-
На мою думку це не залежить від країни. Я здала у Римі 25.03, досі чекаю запит на паспорт. Писали люди, що здавали у Римі і в той же день отримали запит на паспорт. І такі приклади є у різних країнах
-
Подруга здавала у Празі ще 31.03 ще не було відповіді
-
Останні 4 дні можете не рахувати. В Канаді Пасха, було 4 дні вихідних.
-
здавала в Празі 1.04 4.04 прийшло підтверждення здачі біометрії та запит на паспорт
-
Хто здав у Празі біометрію? 6.04 здавали зі сім’єю, досі ніякої відповіді немає…
-
Через три дні
-
Я в празі
-
Варшава
-
А де ви здавали біометрію?
22 Jan 2023, 19:22
51285/124616
10 minutes ago