Українська Канада
-
Чи треба зараз заповнювати ерайв кен?
-
Як на мене головний плюс Німеччини - це 6 годин і ти на теплому середземному морі, без віз і т.д. 6 годин і ти у Львові
-
В цілому: позитив канадців не підходить тривожним українцям. Ми живемо як білки в колесі і любим це а тут час вповілнюється до такої точки що починаєш підозрювати все на світі (документи,обіцянки,робота,розмови- все таке повільне що комусь буде погано як мені) Ми робимо тисячу справ за день у різних місцях думаючи про наступний день а канадці кажуть почекайте,подивимось,очікуйте,не спішіть. В цьому є своя філософія - насолоджуватись кожним моментом життя але ми виросли в Україні де тобі треба рвати за любий свій успіх а час це гроші і цього не змінити вже ніяк)
-
Олх це як один величезний базар де є все та не треба "знати" куди йти. Пишеш що бажаеш та куплюєш
-
мені здаеться купівля краденого не дуже гарний приклад, взагалі ОЛХ гарний майданчик для дрібного бізнеса
-
Чи можете ви їх озвучити, хоч натяк, хоч маленький????
-
Я ніде не бачив в світі таку різницю між новим так на ОЛХ (новий, чи як новий) різниця до 70% я колись Airpods купив за 2к гривень коли вони тільки декілька місяців як вийшли і багато чого, в інших країнах а був багато де. Десь 10% дешевше
-
О таааак, дуже вагомі для мене
-
Ну раз решили вернуться наверное на то были причины
-
олх це те що зупинитиь інопланетян від знищення землян
-
3 місяці +-
-
Как долго были в Канаде?
-
Та OLX, в Україні просто найкращій в світі
-
Розуміємо що маємо коли починаєм втрачати, хто вчасно зрозуміє буде щасливим )
-
В Україні гарний інтернет, їжа, ціни, нова пошта
-
Я добре знаю польську та англійську але повертаюсь в Україну через тиждень ❣️
-
Отож бо, до того ж хто не знає мови, то Польща (мені здається) багато краще
-
А мені в Канаді не вистачає нової почти тому що тут дзвонити до кур’єра не можна і йому до вас дзвонити теж заборонено. Сиди у вікні з думками про посилку))
-
Є можливість здати аналізи крові безплатно, пишуть в сусідньому чаті. Особисто перевірити можливості немає. Калгарі
-
А от об'єктивно хтось може сказати, наприклад: Безпека Їжа Соціальні гарантії Клімат Зарплата тощо Я думаю питання важливе для багатьох, можливо комусь збереже час і гроші
22 Jan 2023, 19:22
5143/123821
about 2 hours ago