Українська Канада
-
Наче ще ні, тільки в Європі
-
Тяжко вибрати провінцію, щоб і робота була, і ціни приємні, і погода як в Україні та гарна природа)
-
Ви маєте в’їхати до кінця строку візи. По програмі не видаються візи декілька разів
-
В Україні це можливо?
-
Так
-
Вам треба тепер зареєструватись на біометрію в візовому центрі чи в посольстві Канади
-
Доброго вечора, підкажіть будьласка, мені прийшов лист, що я маю пройти біометрію, але не зрозуміла, куди мені звонити, писати, їхати. Підкажіть, хто пройшов цей етап і зрозумів що до чого?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо не встигнути приїхати в Канаду за 6 місяців по foil less visa (single entry), що тоді? Чи потрібно цю візу якось пролонгувати чи то нову заявку відправляти по CUATE тоді?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи пропустять в Польщу по звичайному закордонному - не біометричному? Дякую!
-
Английской
-
Всі ті, хто кричав найбільше про русофобію та братські народи, зараз біжить від рф або лежить мертвий в землі. Думайте, перед тим як писати. Якщо вас не влаштовує русофобія під час війни, ви знаєте, де вас з радістю приймуть :)
-
Уровень clb 4 Подскажите, онлайн курсы????
-
Справа не в русофобії. Просто мене завжди дивувало, чому майже всі україномовні українці можуть спілкуватися російською теж, а для багатьох російськомовних спілкування українською мовою це проблема 🧐
-
Вам вже зауважили, що мова спілкування в групі українська або англійська. Також українці Канади здебільшого взагалі не знають російську.
-
це просто порада 👍🏻
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, документи, такі як свідоцтво про народження дитини і свідоцтво про шлюб, потрібно завантажувати разом із перекладом на англійську?
-
Нашому дідусю 65 років дали 😊
-
Якщо захочете пройти через Манітобу і КУК, то може краще одразу в Ванкувер? Бо КУК російською не спілкується, вам буде важко пройти інтерв'ю 🇺🇦
-
У Відні пару днів назад було все вільно після 19 квітня.
-
Зрозуміло, просто читала, що наприклад Морден вже надає перевагу філіппінцям, а не українцям. Тому,що наші отримують ПР і їдуть. Що трохи сумно.
22 Jan 2023, 19:22
51604/124680
about an hour ago