Українська Канада
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, хто надсилав паспорти на вклеювання візи поштою DHL? Хочу дізнатися нюанси щодо відправлення. Про те, які ще надсилали документи та яка вартість. Дякую!
-
доброго дня що таке PNP для IT? Я також працюю в цій сфері, але ні разу не чула про таке.
-
Всім привіт. У мене запитання. Якщо у дружини через рік закінчується термін дії закордонного паспорта + діти будуть їхати по одноразовому документу, для оформлення дит.докум. та подовження паспорта треба звертатися тільки до українського посольства, які знаходяться тільки в Едмонтоні та Оттаві, чи можливо це питання можна вирішити в тій провінції, де перебуваєш? Бо, наприклад, із Сент-Джон, NL дуже далеко, довго та дорого
-
Так и есть, если летите с пересадками. Мы сегодня в пути со вчера: Варшава-Балонья-Лиссабон-Торонто-Виннипег
-
Напишить мені в лічку я скину вам прогу для редактора пдф та де ви можите поставити свій підпис
-
Як ії заповнювати якщо чоловік не служив в армії
-
Пдф
-
Заповніть форму та паралельно візьміть з військомату довідку що він не є військовозобовязаний на підставі того то. Перекладіть її та з формою відправте. А форма в якому вам форматі прийшла?
-
Як заповнити...роздрукувати написати від руки, а потім сфотографувати?
-
Форму заповніть но вам потрібно чимось її підтвердити?
-
Тобто не потрібно заповнювати форму, яку нам прислали, а просто надіслати потрібні документи щодо армії
-
Так це зовсім інша ситуація, тоді подавайте всі документи які підтвержують його статус що він не військовий згідно закону у Сирії, якщо цей документ дає йому таке право, ще перестрахуйтесь візьміть з військомата Сирії підтверження що на підставі цього він не військовозобовязаний це буде кращі всьго!!!
-
Він є...ми його відсилати
-
В Україну він їздив тільки один раз і ми хотіли там залишитися, але в 2014 році почалося в Україні , а я живу в Луганській області, отже ми зразу повернулися до Сирії. Там війна і тут війна вже 10 років...я дуже сподіваюсь на Канаду, шо вони допоможуть виїхати з відци по цій програм і...