Українська Канада
-
Доброго дня,в нас така ж ситуація,то дитині треба буде сидіти на карантині 14 днів
-
Wp оформлюється в першому аєропорту прильоту. Там загальна черга для всіх, писали, що чекали і годину і дві. За багаж дізнавайтесь в авіакомпанії, бо загалом багаж забирають в кінцевій точці маршруту та бувають і виключення
-
І ще одне питання. Плануємо летіти у Вінніпег, всі перельоти через Торонто. Отже, саме в Торонто потрібно проходити всі митні процедури та отримати work permit, отримувати багаж та повторно його реєструвати у Вінніпег? Тоді часу, який є при пересадці,явно мало
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка як з Берліну дістатися до Канади? Куди треба звернутися для інформації?
-
Доброго дня. Маю кілька питань, може хтось може допомогти. Якщо я їду в Канаду з дитиною (12р), я вакцинована,дитина- ні. Нам потрібно буде 14 днів відбути карантин?
-
Доброго дня) Хтось відправляв з Італії паспорти на вклейку візи в Відень?? Будь -ласка відпишіть в особисті) Дуже дякую))))
-
туди, де вас чекає добра праця та гарна природа
-
Люди,куди краше їхати? Саскачеван чи Манітоба?
-
І все ж таки, чи можете пошарити пошту?)
-
Відповідають всім практично теж саме " заявка опрацьовується чекайте "
-
Подскажите почту, по которой можно связаться с канадской иммиграционой службой, чтобы задать им пару вопросов?
-
Дякую. Чекаєм далі
-
Сьогодні і вчора вихідні у посольстві
-
Підкажіть, будь ласка, моя мама 62 роки, подається по CUAET. Хоче працювати, їй дадуть work permit? Їй ставити галочку в аплікації "хочу працювати у Канаді"??
-
Доброго дня. Комусь вчора або сьогодні приходили електронні візи, або запит на паспорт для вклейки візи ? Дякую.
-
Але там вказано ,що навіть якщо немає ще диплому і навчання не закінчене ,то все одно вказувати тепершішне місце навчання
-
Тоді чекайте, а як буде запиь на паспорт відпоавляйте де зручніше, дякую.
-
Добрый день, где взять форму глобальної згоди VFS, для отправки паспорта на визу?
-
Не взнавав, розгляд триває ж не один день 😉
-
Ось коли буде закінчено тоді буде диплом, а поки мабуть у вас вказуйте not secondary
22 Jan 2023, 19:22
51770/124575
41 minutes ago