Українська Канада
-
Добрий день, моя мати буде здавати біометріку там. Паспорт треба відправляти як у Європі? Чи можна занести в візовий центр?
-
Добрий день! Слава Україні! Напишіть, будь ласка, чи хтось давав паспорт на вклейку візи у Римі? Скільки часу довелося чекати?
-
У Київі на оболоні мої знайомі за 10 днів зробили закордонні паспорти на початку квітня все працює.
-
Вибачаюсь ні тудии відповів цея про загранпаспорт.
-
Можливо і так але ті кого я знаю і хто живе там постійно скажімо так не особливо горять бажанням себе навантажувати)
-
Шукайте тут у группі визначено якщо не помеляюсь 6 країн з яких можно виїджати по електронним візам.
-
У Київі на оболоні мої знайомі за 10 днів зробили на початку квітня.
-
Робіть новий закордонний питань не буде! Сто відсотків.
-
❗️Для перетину кордону з країнами ЄС необхідно мати закордонний паспорт - Укрзалізниця очікує на оновлені правила від Державної прикордонної служби України. Винятки є можливими на розсуд прикордонників за умови наявності інших документів, що посвідчують особу, та наявності бойових дій у регіоні, з якого прямує пасажир. Оскільки Укрзалізниця не отримувала від ДПСУ попереджень про зміни у правилах перетину кордону громадянами України, очікуємо від колег більш чітких пояснень щодо недопуску біженців без закордонних паспортів. Для залізничників основна місія з 24 лютого - порятунок і доправлення десятків тисяч людей з-під лінії обстрілу до безпечних місць. Важливо надавати кожному пасажирові гарантію того, що він дістанеться місця призначення. Сьогодні вже зафіксовані випадки висадки пасажирів на кордоні. Вважаємо це неприпустимим без прозорого інформування пасажирів і перевізника заздалегідь. Закликаємо колег по держсектору до згуртованості й чіткої комунікації у всьому, що стосується порятунку українців. ‼️Пасажирів просимо уважно ставитися до змін у правилах перетину кордону та адресувати уточнюючі питання ДПСУ.
-
Зараз на кордоні УКР-Польща , тих хто без закордонного - розвертають.