Українська Канада
-
Привіт, а робив хтось подачу через Румунію? Біометрія та далі, хто може підказати, якщо хтось тут робив
-
добрый вечер, я отправлял два раза паспорт на вклейку в дюссельдорф, в первый раз мне не вклеили по моей ошибке, так как я забыл приставить к письму фоил лесс визу, но они ничего не сказали, не отписали на почту, чтоб я им дослал им документ и они вклеили визу, а сообщили об этом когда уже вернули обратно паспорт, во второй раз я собрал все, что нужно и снова им отправил, они снова вернули паспорт без вклеенной визы но уже и в конверте ничего не было кроме моего паспорта, то есть на этот раз причину возврата я не знаю, возможно уже закончился срок подачи. Возможно кто-то с таким сталкивался или кто-то знает что делать? Заранее спасибо.
-
Привіт! Підкажіть будь ласка яку допомогу надає «Парашут»? Дякую
-
Залежить від того, як скоро він доїде до ВЦ, і як швидко ВЦ його відправить вам. Відстежити можна за лінком)
-
Вітаю, хто оформлював візу в Німеччині, напишіть мені, будь ласка, є декілька питань щодо відправки паспорту на вклейку 🙏
-
Нє, він їде до візового центру visa.vfsglobal.com/ind/en/can/track-application
-
хто живе в Річмонд Хілі? Чи подобається там вам, у яких комплексах порадите подивитися житло. Де хороші умови, інфраструктура, хороші сусіди?) зручне розташування .
-
Але в березні ще можна, правильно?
-
Нет , пока не продлили дольше марта
-
Якшо візу вже вклеєли, то можна буде заїхати в Канаду пізніше березня, все ще можна буде отримати перміт на роботу?