Українська Канада
-
У Едмонтоні усю ніч йшов сніг 🙈
-
Добрый вечер/день подскажите пожалуйста, кто-то в теме? Может ли ассистент стоматолога, получивший диплом в Европе, работать в Канаде по визе для украинцев ?
-
так
-
будь ласка
-
в закріпах
-
В Канаді ви будете радіти що приїхали,а до зими буде час підготуватися)
-
засмагати але в шапочці😆
-
Я от радію, що буде декілька місяців, щоб підготуватися там до зими. Погода лякає більше ніж пошуки роботи))
-
Сьогодні у Львові з ясного неба почав навалювати сніг. Я одягнула шапку, рукавиці і шарф, але поки добралась додому - задубіла. І весь цей час думала - а шо я буду робити в Канаді🙈🙈🙈
-
Так. Я помилився.
-
Там статистика не по конкретно цій програмі, а просто від початку цього року))) Там так і написано
-
видаляю своє помилкове повідомлення🙈
-
Ок. Я перечитав сайт. Дійсно ті 16.5 тис це люди з українським громадянством, і не факт що вони приїхали за кует.
-
Надеюсь мы все успеем ))
-
Казали що ліміту не буде, але кто зна
-
А информации сколько вообще виз максимум выдадут не публиковалось? Типа как в сша заявляли что 100 тысяч, в Канаду не было такой информации?
-
1.Статистика чітко по цій програмі . 2. Видано 46,417 віз, з 01.04 точно вже приїхало тис 5-7.
-
я округлив
-
Добрий день! Чи можете написати посилання на ФБ групу міграційних консультантів! Не можу знайти. Дякую.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html
22 Jan 2023, 19:22
52079/124554
4 minutes ago