Українська Канада
-
Розумію) та, нажаль, від нас тут вже нічого не залежить.
-
Дуже переживаю через це)
-
Багато хто чекає так само. Зараз дуже багато заяв опрацьовується, та ще й пасхальні вихідні, тому залишається лише чекати
-
Дякую за інформацію про цю провінцію. Планувала в Альберту, але після ознайомлення з цією інформацією задумалась а чого б і ні, якщо відразу можна розпочать процес іміграції після того як знайти постійну роботу
-
у мене теж саме, ворк перміт прийшов, а запиту ще немає Таких людей дуже багато
-
Дякую, перейду на укр мову, я не знав)
-
Зверніть увагу на правила спілкування в групі. Якщо хочете тут залишатись, то дотримуйтесь їх, ні - ніхто вас тут не тримає
-
В описі групи є умови спілкування в чаті
-
Русский язык не язык Путина или орков, как и немецкий не язык Гитлера
-
це «язик» орків
-
Дійсно)
-
Русский язык чем плох?
-
Бо треба спілкуватися на нормальній мові
-
Привіт, здав біометрію ще 29 числа, ворк перміт прийшов і більше нічого, у кого таке ж було?
-
Гарно підготуйтесь. На борту будуть українці - думаю допоможуть. Ви одна їдете? Починайте уже вчити мову. Тут в аеропорту багато не треба. Світ логічний - ви знайдете вихід.
-
Просто «не здавати» не вийде, бо всі дані є в системі і вона покаже, що вже є відкрита віза
-
В вашому випадку дійсна до кінця строку паспорту у 2023, тому ви маєте в’їхати в Канаду до цього строку/ або ж якщо отримаєте foil less visa то за 6 місяців. Майте на увазі, що wp також прив’язаний до строку паспорту. Вже в Канаді ви можете подавати на новий паспорт та visitor’s visa за звичайними умовами
-
Критично оцінювати свої можливості. Тому що в Канаді все від автобусної зупинки до покупки продуктів буде англійською мовою. Я не відмовляю вас, проте треба зважити наскільки ви готові до такого вагомого кроку
-
Робити новий паспорт. А не біометричний не здавати в Міграційну службу, так як у ньому відкрита віза.
-
Паспорт в українському посольстві продовжують, якщо до закінчення терміну дії не більше трьох місяців. Чи у вас було по іншому? Я телефонувала то мені сказали так
22 Jan 2023, 19:22
52115/124680
33 minutes ago