Українська Канада
-
Добрий ранок, підскажіть будь ласка, вся родина отримали візи. Але дітям віза до листопада, тому що паспорт закінчується. Що робити у цьому випадку? Чи варто робити зараз новий паспорт та подавати дітей спочатку на візу чи це можно буде це зробити в Канаді? Чи ще варіанти ?
-
Так
-
Добрий ранок, підскажіть будь ласка, вся родина отримали візи. Але дітям віза до листопада, тому що паспорт закінчується. Що робити у цьому випадку? Чи варто робити зараз новий паспорт та подавати дітей спочатку на візу чи це можно буде це зробити в Канаді? Чи ще варіанти ?
-
Ну не знаю. Мої батьки наврядчи змогли би оплатити моє навчання на платному в Україні (особливо враховуючи, що не одна дитина), банк би позику наврядчи дав, назбирати гроші на навчання при тому, що живеш в селі, було не дуже реально. Тому дуже вдячна країні за безкоштовну вищу освіту (за кошти платників податків, звісно).
-
resume.io ніби називається той сайт, де я робила своє резюме
-
Ні якого "безкоштовного навчання" НЕ яснуе,тобто - ВЗАГАЛІ і НІКОЛИ! Як що,маєте на увазі,так званий "бюджет" в Ненькой,то це оплачуе держава з податків українців! Канада - тільки платне навчання,починаючи з коледж та далі... Також треба зробити в Україні -досить вирощувати нахлібників,котрі замість навчання - у КВН грають за наші гроші усе життя...;)))
-
Торонто і Ванкувер, але там усіх багато, не тільки московитів
-
Добрий день! Вітаю із Вербною неділею! У мене питання може не по темі, але хто має інформацію Де у Канаді проживає найбільше росіянців? Не хочеться приїхати у той конгломерат!
-
Є багато відео на цю тему в ютубі, можете глянути Я самостійно складала за прикладом, тому що як виявилось канадське резюме досить відрізняється від нашого
-
глибока думка