Українська Канада
-
Так я створила групу в аккаунті та ввела всі дані членів родини, вийшло три заяви. Все вірно?
-
Анкети мають бути на всіх, хто їде в Канаду. Можна робити групу і вводити там всіх членів родини
-
Я здавав у четверг а можу сказати що людей було не багато . Я був записаний на 21:00 але в 14:30 вже вийшов з посольства . Думаю що скоро все більш менш розвантажиться. Принаймні такої кількості людей як раніше не спостерігається
-
Подскажите, профтехучилище в Канаде - аналог это college?
-
В консульстві, великі черги ?
-
У Варшаві здавав відбитки ?
-
Добрий вечір.Порадьте. Як потрапити з Польщі в Канаду. Процедура, послідовність дій?
-
Подскажите, если мама родилась в ссср в России, но в детстве переехала в Украину и гражданство у нее только Украинское, то можно ставить галочку в строке "I am a citizen of this country or territory since birth" ?
-
А как доказать, что я пострадала от войны?
-
Як написати Вам у приват?
-
20+
-
З вівторка
-
Добрий день! Щиро дякую за стільки корисної інформації! Прослухала вебінар і почуваю себе впевненою.
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка, на дитину треба заповнювати окремо заяву? Якщо так , то при створенні нової заяви я можу використати свій е-мейл, чи потрібно створити новий?
-
Нема за що))
-
Дякую
-
Всі сторінки,де є відмітки,та пластикову сторінку,де ваше фото і данні
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно завантажити тільки першу сторінку закордонного паспорту, чи всі сторінки, де є відмітки?
-
Добрий вечір , скільки надається часу після здачі біометріі на отримання запрошення про подачу паспорту для вклейки візи ?
-
Так я не розумію, чого ви спорите, якщо цього нема в законі? Ви ніби не знаєте, що в країні війна і закони м’яко кажучи зараз не дуже працюють. А до війни вони працювали? Повторюю, я ділюсь ймовірною інфою, як сприймати ваш вибір. Я не буду вам нічого доказувати. «Ліві люди в ФБ» це люди. І просто так до слова. Влада знала, що путін в 4 ранку нападе на Україну, але не сказала народу, щоб дороги були вільні. Подумайте.
22 Jan 2023, 19:22
52292/123823
about 7 hours ago