Українська Канада
-
А виза даже на ребенка 2 лет отдельная?
-
Доброго дня. питання стосовно ArriveCan: якщо перший сертифікат вже втратив дію, але є той що видавався на бустерну вакцину, то як це правільно вказувати в ArriveCan? треба вказувати дати 1-ї та 2-ї доз, чи такі бустерну? Але бустерна тільки одна
-
Дуже дякую Вам за допомогу.
-
В його аплікації вказуйте себе представником, адреса теперішнє місце, якщо це не тимчасово (на декілька днів)
-
Дякую
-
Ви можете жити де завгодно. Строк робочого стажу зараховується лише в тій провінції, де ви подаєтесь за умови виконнання всіх вимог по програмі, яку ви оберете. Тобто проживання/робота в Онтаріо не матиме відношення до пр в НБ
-
так
-
Доброго дня! Якщо я заповнюю заявку за чоловіка, то я в його заявці вказую себе як представника чи у своїй? Яку потрібно вказувати адресу, де проживаєш на даний момент? Дякую.
-
Доброго дня. Можливо можете підказати, Чи можливо після отримання візи приїхати в Онтаріо на 2-3 місяці , потім знайти роботу в New Brunswick і поїхати жити у цю провінцію та подаватися на PR? Дякую за відповідь.
-
У Відні вільно на наступний тиждень
-
Якщо подаєтесь самі, то перші дві. Якщо хтось за вас здає чи забирає то всі
-
Привіт. Можливо хтось знає куди писати, якщо після здачі біометрії , мені прийшов лист «biometric validity latter” з помилкою в application. Вказано не моє ім’я. Потрібно щоб вони виправили ((
-
Отримала
-
В Європі також не безкоштовно жити ) Рознцінювати це як вклад в освіту )
-
згоду потрібно роздрукувати та підписати лише 1 та 2 сторінку? чи все?
-
Хто получив вклейку візу в польщі відпишіться в пп будтласка
-
Дякую
-
Найближче відправляти в Відень . Курьером можна оплатити і зворотню доставка, потрібно лише чек за оплату вкласти одразу
-
Чи є різниця яку кур’єрську службу використовувати? Чи буде доречно використати глово? Чи є якісь служби що займаються саме передачею документів
-
Доброго дня, підкажіть хто і як представляв паспорт у візовий центр, дівчині відкрили візу, вона в Празі, там візового центру не має, тобто їй потрібно курьером на адресу візового центру в будь-якій іншій країні яку вона обере сама відправити паспорт і як потім його забрати? Дякую
22 Jan 2023, 19:22
52390/123896
7 minutes ago