Українська Канада
-
Підскажить будь ласка, у провінції Ньюфауленд та Лабрадор можна подаватися на ПМП одразу, як отримав роботу, а як у провінції Нова Шотландія? Також є можливість відразу подаватися, чи потрібно деякий час офіційно проробити?
-
Хтось відвозив сам паспорти у Відень?? Будь - ласка, напишіть в особисті))) 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
так, саме підтвердження візи неділя
-
Дякую
-
не знайшли, бо немає
-
Ще питання, не знайшла іформацію, чи передбачена у Канаді якась допомога на дітей?
-
Вітаю. Підкажіть комусь листи щастя (підтвердження візи) приходили у вихідні дні?
-
Дякую
-
Залежить Я чекаю 11 днів Чоловік отримав на наступний день запрошення на вклейку візу
-
Дякую, а скільки за звичай треба чекати зворотнього зв‘язку від Канади, після надіслання біометричних данних?
-
В Україні не можливо здати біометрію в теперішній час
-
Привіт! Друзі , підкажіть як здати біометрію, якщо у Києві офіс прийому, вказано , що не працює?
-
Добрий день. Можливо хтось має актуальну інструкцію заповнення vfs Consert form? Багато різної інформації, не розумію як правильно. Скиньте, будь ласка.
-
Бляха а цікаве питання)
-
Можете пояснити як це зробити ? Типу куди звертатися і т.п
-
На скільки мені відомо, Вам потрібно звернутися в міграційну службу та подовжити термін перебування там де ви знаходитесь
-
Дякую
-
Доброго дня підкажіть будь ласка , якщо я зараз перебуваю в Європі у туристичному статусі, І мені до кінця Туристичного статусу лишилося 2 тижні , а Канадську біометрію здаю через тиждень , після цього мені потрібно буде вклеїти візу у паспорт. Я за 2 тижні ніяк не встигну вилетіти з Європи, зможу вилетіти десь через 3 тижні чи дадуть мені депортацію при вильоті з Європи якщо я матиму Кнадську візу вже ?
-
www.dhl.de/en/privatkunden/dhl-sendungsverfolgung.html Вводьте сюди свій номер і слідкуйте
-
Відправляла DHL
22 Jan 2023, 19:22
52440/123825
29 minutes ago