Українська Канада
-
Хтось вже відправляв паспорт? Маю номер для трекінгу але не дуже розумію як його використовувати
-
у візовому центрі вул. Modlinska 6D
-
Доброго дня. сьогодні записувався у Варшаву, вільно з 19.04 по 23.04
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо заявку вже відправили, але є помилка у прізвищі, як це можна виправити? І що робити в такому випадку?
-
Спасибо большое вам ❤️
-
А коли ці документи заповнювати...коли здавала біометрію , нічого не заповнювали
-
не хвилюйтесь, я подорожував дуже багато, та вказав лише половину зі всього списку. візу дали і вклеїли
-
А поменять заявку на визу после того как пришло приглашение на биометрию нельзя? Я выехала в Германию на два дня, и хочу указать это, чтоб не решили что я пытаюсь кого-то обмануть) или если я из Польши в Германию выехала на пару дней это не сильно критично для заявки?
-
Добрий день.Таке запитання: яке місце проживання мені вказати в аплікації,якщо я від січня місяця знаходжуся в Польщі на роботі,працюю офіційно,але місця проживання я не маю(далекобійник)?Дружина і діти зараз в Україні.
-
Хтось виложив в чаті,за що щира подяка,я відправляла у Варшаві то заповнювала 2 сторінку і адресу писала українську так як планую сама забирати.Скільки людей і багато думок і всі робили по різному.Удачі всім нам!!!
-
Всім доброго дня. В нас, як і у багатьох інших, паспоти відправлені до візового центру Варшави (31.03). Судячи з усього, це надовго, адже нам ще не прийшов лист про отримання. Тобто ми третій тиждень без паспортів, песель не оформлювали, бо планували в квітні вилетіти до Канади. Оскільки заїхали 20 лютого, права на тимчасовий захист в Європі не маємо, тому треба 20 травня виїхати в Україну. Хтось знає, як бути в такому випадку?
-
Спеціальна програма для українців в банку Desjardins www.desjardins.com/page-renvoi/mesures-ukraine/index.jsp?fbclid=IwAR1Y8sk3iqgXm-gWkwBMxxXhH37QSTCKubRbafOifcmDeAytxUBkKAa2Ny4