Українська Канада
-
Спочатку заявку, запит на біометрію прийде. Документи модна фотографувати, принаймні в мене так всі заявки пройшли з фото на телефон без перекладів
-
На всяк випадок, я роблю дитині паспорт. Бо мова про візу, а не про проїздний документ. Вам теж раджу, якщо ситуація дозволяє ще чекати. Бо всі зараз налякані останніми подіями, люди з різних регіонів. Хтось їде з Херсонщини, хтось з Харківщини, Хтось з Бахмутського району... Розумію вас. Але краще робити саме так, як правильно й вірно: в дитини має бути паспорт свій.
-
Добрий вечір, питання трохи дурнувате, але за відповідь зразу +100 до карми! )))) 1) Спочатку треба заповнювати заявку, правильно? На CUAET. А потім робити біометрію? Чи спочатку треба робити біометрію у Львові - а потім заповнювати заявку на візу? 2) Документи можна фотографувати чи треба сканувати, щоб додавати? І ще питання: ці переклади документів англійською, завірені в нотаріуса - свідоцтво про народження дитини, наприклад, дипломи, ось їх треба перекладати обов'язково? Чи можна оригіналами обійтися українськими й все?
-
На кілька повідомлень вище прочитайте)
-
Привіт хтось стикався з такою ситуацією,на My IRCC portal account пропали анкети
-
Роблять якісь роботи на сторінці. В багатьох так зараз.
-
У мене так другий день в моєму аккаунті…
-
В мене написано що моя заявка розглянута а біометричні дані оброблені , якщо Ви про це. Я прочитала перший лист сьогодні що біометричні дані вони перевірили і вони дійсні 10 років. І зразу через годину лист щоб я відправила паспорт . Я змогла зайти у свій аккаунт сьогодні .
-
У вас відкривається ваша аплікація? Бо нам теж на дітей прийшли реквести, а таблички з нашими анкетами пусті.
-
Доброго вечора! Мені прийшов лист з інформацією, що я можу відправляти паспорт для вклейки візи, я так розумію. Цікавить питання чи не краще відвезти паспорт самостійно? Я біометрію здала у Дубліні , чи відвезти у Дублін чи може поштою в Лондон? Як буде швидше, напишіть будь ласка , як у кого було на власному досвіді?
-
Або тупо питати роботу на сьогодні, завтра, з понеділка. І це працює в малих конторах!