Українська Канада
-
Так. Можна де завгодно. Але я не впевнена, що Данія вклеює візи. Ще треба їм написати
-
всім привіт купив квиток з Польщі до Барселони, а потім до Лісобона і вже в Канаду, хтось летів через такий рейс проблем не було?
-
Добрий вечір, сьогодні був у Варшаві, зарезервував час і місце на зустріч, не зміг залишити паспорт на вклейку візи. Було сказано що від 05.12.22 тільки по пошті, іншого способу не має. Для вас ця інформація може буду важлива, щоб не їхали дарма , як я.
-
Я на свою чекала 5 місяців. Буду чекати на дітей.
-
Детям приходит позже родителей , нашему ребенку на 2 месяца позже пришла виза , у сестры на 4 месяца
-
Люди чекають і по 3-5 місяця🫤
-
Добрий вечір. Вклейка обов‘язкова. Моєму брату 10 років, теж не прийшло ще, сказали чекати
-
Доброго дня, а якщо подавати заявку зі Швеції, можна буде здавати біометрію, та вклеїти візу у Данії? Дякую
-
Доброго дня :) підскажіть будь ласка, може хтось вже робив, як зняти обмеження в ворк перміт?) Дуже дякую за відповіді :)
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, у когось немає номера телефона хлопчика який в Дюсельдорфі зустрічає при вході коли біометрію сдавали? Просто проблеми з паспортом і вже не знаю кому дзвонити🥲
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Я отримала запрошення на вклейку візи у паспорт. А моїм дітям 10 та 7 років ще нічого не прийшло. Скільки чекати? Або для дітей не потрібна вклейка?
-
Доброго дня, чи можна відправити злоті в Канаду?
-
якшо у вас біометрію зняли, то то вже не вам переживати. ваші біометричні данні потраплять в базу і будуть там. візовому офіцеру всерівно як там з'явились ваші данні. на відмови впливає візова історія і кримінальні двіжушки, все інше доволі унікальне
-
А пiдкажiть будь ласка, якщо я при здачи бioметрii не мав при собi оригинала паспорта ( здавав по ксерокопii бо забув) та цей факт зафiксували ,то можуть менi не погодити вiзу? Чи стикався с таким хтось, ? Чи як можуть развертатись обставини в такому випадку?
-
за кожен окремо
-
Доброго вечора! Підкажіть, як ви оплачували вклейку: за кожний паспорт окремо чи за конверт. Бо нам в турагентціі сказали за кожний окремо. Дякую
-
дякую
-
батьки. Мати відправила нарешті нещодавно паспорт. Батько ще чекає. ( З Червня )
-
агов! хтось чекав візу 6,5-7 міс і отримав?
-
На дітей візи не прийшли тільки на мене з дружиною. Ми вирішили попробувати відправити дитячі разом з нашими до Варшави. Вчора одержали з візами всі паспорта. 21 листопада подали.
22 Jan 2023, 19:22
5259/124535
about 3 hours ago