Українська Канада
-
Visa є
-
Треба візу
-
Добрий вечір. Підкажіть чи хтось в Нідерландах надсилав паспорти на візи?
-
Підскажить будь ласка , для в'їзду в Канаду, громадянам України потрібно мати еTA? Що це таке і як отримати.? Дякую
-
Чи летів хтось Britishairways?
-
Дякую за вiдповiдь
-
Так, вибачаюсь, з Джонсоном одну можно
-
Здивували, зараз гляну
-
Ні, там написано,якщо Джонсон то одна
-
А якщо вакцинована джонсоном, тодi вистачить однoï вакцини?
-
Щасти Вам!
-
Добре, спробуємо. Дякую!💙💛
-
Так, конкретне місце. Карантин не дає можливості для ходіння по місту та пошуку житла, тому його потрібно знайти заздалегідь
-
Просто зайти на сайт по його емейл. Потім знову почати подавати заявку. І там тоді вказувати не одну людину а багато. А чоловікові ще раз немає змісту подавати
-
Дякую за швидку відповідь. Розумію, що майже всі вже вакциновані, але для мене це гостре питання. А як я знатиму, де буду проходити ізоляцію, якщо я ще не знаю, де буду жити!? Мається на увазі не провінція, а місце розташуванння/проживання...!? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Щось не знаходимо такого( Треба ще зайти. А якщо йому створити нову анкету, вже "по правилам" тільки позначити, що йому біометрію не треба?
-
2 вакцини або 14 днів карантину. Ви заздалегідь (72 години)маєте заповнити ArriveCAN і повідомити місце, де будете проходити карантин
-
Додати немає можливості. Як варіант. То можете зайти в його кабінет і створити групу для всіх інших членів сім'ї.
-
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, розібратися. Чоловік заповнив анкету на візу, відмітив, що для сім'ї, вказав мене і трьох дітей. Прийшло запрошення на біометрію, коли записувався, можна було додати ще одну особу, ми вирішили, що то біометрія для обох, так як діти всі до 14и років. В посольстві виявилось, що це не так, і анкети повинні бути на всіх членів родини. Чоловік біометрію сдав, тепер питання - як додати наші анкети, якщо його application вже редагувати не можна? Ми не знайшли як.
-
Підтримую питання. Правила постійно змінюються. Як це у другій половині квітня!? А також, як і де проходить примусова ізоляція для прибулих та невакцинлваних за цією програмою!? Чи це залежить від провінції!?
22 Jan 2023, 19:22
52640/123963
20 minutes ago