Українська Канада
-
Про медогляд: secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx Про сертифікацію послуг доглядальників та тех.персоналу: www.cna-aiic.ca/en/certification
-
Медогляд і ліцензія не змінять те, що по wp заборонено працювати у цих сферах. Потрібно буде робити новий wp
-
не знаю наскільки гаряча, але якась є
-
Медогляд в Українського ліцензованого лікаря підійде? Але ж існують сертифіковані курси( BLS, ACLS), наявність яких вимагається при роботі доглядальниці в лікарні або є тех персоналу у лікарні. Чи я не права?
-
Питаю бо в дружина скоріш за все професія не зі списку in demand, та весь процес теж займає близько 2х років, 2-3 місяці перший етап та 12-15 другий і все це гарні середні таймінги, а можуть бути і довші
-
Подскажите, пожалуйста , биометрию сдали в Кишинёве, а визу можно вклеить в Будапеште?
-
А що означає продовжить робочий перміт? Це сторіз схожа на LMIA? Чи легша і буде коштувати тільки мого часу поклопотатись за це?
-
А чому не можна працювати у health services? Що треба зробити, щоб можна було б працювати, хоча б health caregiver?
-
😂👍
-
як це не можна працювати в стритиз клубі? а для чого я свої сіднички треную
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, якщо подана заявка на візу в Канаду CUAET , вказали, що знаходимось в Бухаресті, а зараз збираємось перейти кордон в США, то чи можна буде отримати там в Канадському посольстві цю візу?
-
дякую дуже
-
потім результати в паперовому вигляді при реєстрації на посадку
-
Так собі новина. Дякую!
-
потім результати при реєстрації
-
дякую, і для дітей завантажили скани тестів? чи просто додали travelerів і результати на папері показували?
-
Немає фото в візі, так виглядає наразі
-
А хто знає, який офіс зараз розглядає заявки, якщо біометрія була здана раніше в Києві?
-
TRV має фото?
-
На сайті VFS,тут є в чаті.
22 Jan 2023, 19:22
52665/123847
about an hour ago